Skip to main content

Rakennuskunnossapidon asentaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Would you like to join a global, growing company that innovates for a more sustainable tomorrow? UPM could be the team for you. We are frontrunners in developing renewable alternatives to fossil-based materials. Besides enabling both businesses and consumers make more sustainable choices, we strive to create a positive UPM experience for all our employees around the world. We live by our values - trust and be trusted, achieve together, renew with courage. Join us in creating a future beyond fossils!

Haemme nyt rakennuskunnossapidon asentajaa Jämsänkosken tehtaalle puoli vuotta kestävään vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Mitä teet

Kunnossapitotiimissämme pääset työskentelemään ja kehittymään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti erilaiset rakennuskunnossapidon tehtävät kuten rakennuksien ylläpito, betoni- ja valutyöt sekä telinetyöt. Työ on päivätyötä.


 

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemusta rakennuskunnossapidosta

  • Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin

  • Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön

  • Sinulla on kykyä ja halua käyttää erilaisia tietojärjestelmiä (mm. SAP, vuoropäiväkirjat)

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuuden alkamista edeltää vähintään yksi työttömyyspäivä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Turvallisuus ja hyvinvointi - Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti.

  • Merkityksellinen työ - Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen.

  • Kehittymismahdollisuudet - Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppia ja kasvaa urasi aikana.

  • Huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä - Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Helminen, kunnossapitopäällikkö, puh. +358405655178.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Specialty Papers vastaa maailmanlaajuiseen kestävien tuotteiden kysyntään korkealaatuisilla, fossiilivapailla pakkaus- ja tarramateriaaleilla. Aasian ja Tyynenmeren alueella tarjoamme vastuullisesti tuotettuja graafisia- ja toimistopapereita. Noin 1,900 asiantuntijaamme kehittää innolla yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja heidän liiketoimintansa haasteisiin. UPM Specialty Papersin maailmanlaajuinen tiimi ja tehtaat Suomessa, Saksassa ja Kiinassa palvelevat asiakkaita luotettavasti ympäri maailmaa.

Special by Nature - tutustu luonnostaan erityisiin tuotteisiimme: www.upmspecialtypapers.com

#LI-DNI

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennuskunnossapidon asentaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

UPM
42300 Jämsänkoski
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti