Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennuspeltiseppä, Karjalan Mestarit Oy

Karjalan Mestarit Oy on luotettava suomalainen yritys, jonka erikoisalaa ovat vesikattotyöt. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon seuduilla. Meillä henkilökunta on asiakasta ja hänen tarpeitaan varten. Vuosien kokemus alalta niin työnjohdossa kuin ammattiasentajissa takaa sen, että asiakas saa sellaisen lopputuloksen kuin on tilannutkin.

Haemme RAKENNUSPELTISEPPIÄ asiakkaallemme Karjalan Mestarit Oy:lle Joensuuhun. Tehtävään soveltuu valmiin ammattilaisen lisäksi myös peltisepän ammatista kiinnostunut muulla rakennusalan kokemuksella varustettu tekijä, sillä yritys on valmis kouluttamaan tehtävään. Tärkeintä ovat oikea asenne ja halu oppia.

Peltisepän tehtävät vaativat esteettistä silmää ja sorminäppäryyttä. Tehtävässä huolehdit mm. vesikatto- ja julkisivupellityksistä sekä muista viimeistelytöistä.

Yritys tarjoaa käyttöösi työvälineet ja -koneet sekä mahdollisuuden hyödyntää yrityksen pakettiautoja kohteiden välillä liikkumiseen. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tulityökortti katsotaan eduksi.

Säännöllinen työaika on 40 tuntia viikossa. Työt ajoittuvat loppuvuoteen ja ensi keväästä eteenpäin sesonkiin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus riippuu tekijän osaamistasosta. Aloittelevan rakennusalan osaajan palkkataso on 15-16e/h ja kokeneemman tekijän 18-19e/h. Työssä on urakkamahdollisuus, jolloin palkkataso on arviolta 20-30e/h. Palkkauksessa ja muissa ehdoissa sovelletaan vedeneristysalan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle vakaan työn paikallisessa hyvän tiimihengen omaavassa yrityksessä, jonka omistajalla on 20 vuoden kokemus alasta. Työskentelet kokeneiden työnjohtajien alaisuudessa reilussa, kannustavassa ja kehittävässä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Larissa Harjula, p. 050 370 4766 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennuspeltiseppä, Karjalan Mestarit Oy

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti