Skip to main content

Rakennustyöntekijä

Etsimme hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin Ouluun.

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen tai viimeistelytöiden parissa.

Kerrothan hakemuksessasi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja. Näin voit itse päästä vaikuttamaan siihen, millaisten työvaiheiden parissa työskentelet.

Arvostamme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Hänninen, 040 182 7435, [email protected].

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maria Hänninen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustyöntekijä

Sihti
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Tampere
Sihti
Oulu
Sihti
Oulu
Sihti
Oulu
Barona Rakennus
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti