Skip to main content

Ravintolapäällikkö uuteen ravintolakokonaisuuteen

Etsimme avainhenkilöä kehittämään ja johtamaan upouutta ravintolakokonaisuutta. Jos olet toimeen tarttuva, vastuullinen, ja ammattilainen, jolla on iloinen ja positiivinen asenne sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tehtäväsi: Sinun vastuullasi on ravintolakokonaisuuden pyörittäminen ja henkilökuntasi johtaminen.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa: Suunnittelu ja kehitystyö. Valikoiman kehittäminen, toiminnallisuuden parantaminen ja ilmapiirin luominen. Tilaukset, varastonhallinta ja inventaariot. Omavalvonnan toteutus. Työvuorosuunnittelu ja henkilöstön perehdytykset ja koulutukset. Asiakaspalvelu ja yritysmyynti sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Toivomme: Vahva kokemus ja osaaminen hotelli- ja ravintola-alalta. Kyky toimia rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Reilu ja jämäkkä esihenkilö, joka kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Office365 -sovellusten hallinta.

Tarjoamme: Vastuullisen ja itsenäisen työn kannustavassa tiimissä, jossa voit vapaasti toteuttaa itseäsi ja menestyä. Työyhteisön, jossa arvostetaan mielipiteitäsi ja ammattitaitoasi. Mahdollisuuden jakaa sekä haastavat että onnistumisen hetket. Tuen ja luottamuksen joustavassa ja yhdenvertaisessa työyhteisössä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 27.5.2024, pidäthän siis kiirettä!

Lähetä hakemukseesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5.2024. Kerro hakemuksessasi, miksi haluat liittyä joukkoomme ja miten osaamisesi vastaa tehtävän vaatimuksia. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella numerosta 0504680783.

Tervetuloa mukaan luomaan uusia mahdollisuuksia ja menestyksekkäitä hetkiä kanssamme!

Yhteystiedot: Lähetä hakemukseesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5.2024. Kerro hakemuksessasi, miksi haluat liittyä joukkoomme ja miten osaamisesi vastaa tehtävän vaatimuksia. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella numerosta 0504680783/ Reine Ruusunen-Grön
Työpaikan osoite: Pikkuympyräkatu 5, 49400 Hamina
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/94b1f969-0...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 11:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 94b1f969-0a81-416d-8549-682582c64d23

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolapäällikkö uuteen ravintolakokonaisuuteen

Meyer Hotel
Hamina
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti