Skip to main content

Ravitsemistyöntekijä, Akaa

Etsimme monitaitoista ravitsemistyöntekijää vaihteleviin työtehtäviin Akaaseen! Jos olet neuvokas keittiön ammattilainen, hae jo tänään!

Haemme ravitsemistyöntekijää/keittiöapulaista työskentelemään asiakkaallamme Akaassa.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviin kuuluvat suurtalouskeittiön kaikki tehtävät ruoan valmistuksesta astiahuoltoon ja leipomiseen. Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Hän tarttuu työhön kuin työhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiuksia työskennellä myös yksin. Toivomme sitoutunutta työntekijää.

Työtä on tarjolla sekä keikkaluontoisesti että määräaikaisesti.

Jos olet hakemamme keittiön moniosaaja, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi koulu- ja työtodistuksesi alalta sekä hygieniapassisi.

Hae paikkaa viimeistään 01.04.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravitsemistyöntekijä, Akaa

Barona HoReCa
37800 Toijala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Orivesi
Barona HoReCa
Toijala
Barona HoReCa
Kajaani
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti