Skip to main content

Remonttiasentaja

Haemme tiimiimme remonttiasentajaa, jolta onnistuvat niin sisä- kuin ulkotyöt.

Asentajan työpäivät koostuvat erilaisista pienistä ja isoista sisustukseen sekä remontointiin painottuvista projekteista. Etsimme henkilöä, jolta löytyy aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen remonttiasentajan työtehtävistä, sekä laatoitustöistä. Työalueena on Oulun talousalue.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä. Työauton ja työkalut saat käyttöösi talon puolesta. Tekniikalla tehdään töitä rennolla asenteella ja hyvällä meiningillä. Töitä tehdään arkipäivisin, joten illat ja viikonloput voit omistaa muille itsellesi tärkeille asioille. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn asiakaspalvelun parissa, henkilöstöetuja, kunnolliset työvälineet ja mukavat työkaverit. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja kertyy viikkoon 40. Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin olethan yhteydessä Jarnoon. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana.

Jarno vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 9.00-14.00, puh. 010 8216 037.
Haethan tehtävään sähköisen hakulomakkeen kautta. Töiden aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista.

Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Yhteystiedot: Jarno Taskila
010 8216 037
[email protected]
Työpaikan osoite: Haaransuontie 19, 90240 Oulu
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fe87d8e6-d...
Ilmoitus jätetty: 23.05.2024 11:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fe87d8e6-db2e-4673-8d96-c0a07b1cd286

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Remonttiasentaja

Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy
Oulu
Pohjois-Pohjanmaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti