Skip to main content

Rengasasentaja Haapajärvelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Mekonomenille rengasasentajaa Haapajärvelle.

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin korjaamoketju, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. He tarjoavat laajan valikoiman innovatiivisia ja hyvän hintalaatusuhteen omaavia tuotteita ja ratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Mekonomen Nordicilla oli vuoden 2020 alussa noin 460 myymälää ja 3400 ketjuun liittynyttä autokorjaamoa, jotka työskentelevät Mekonomen Autohuolto -tuotemerkin alla.

Haemme tekevää ja reipasta rengasasentajaa kevätsesongin ajalle.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluu kevätsesongin monipuoliset rengasasennustehtävät, kuten renkaiden vaihto, tasapainotus, vannetyöt ja paikkaukset. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta alalta, sekä aitoa halua kehittää omaa osaamistaan. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja sopeutumista hektiseen työskentelyyn. Sinulla tulisi olla voimassa oleva ajokortti, sekä palvelualtis asenne työn tekemiseen. 

Asiakasyritys tarjoaa monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, ammattitaitoisen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta autojen parissa työskentelystä.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
[email protected]

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasasentaja Haapajärvelle

Pohjois-Pohjanmaa
85800 Haapajärvi
84100 Ylivieska
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti