Skip to main content

Ruokapalvelutyöntekijä

Etsimme nyt asiakasyrityksemme tarpeisiin uusia RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ! 

*** 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Arkityön klo 7-15 välillä.
 • Monipuolisen ja merkityksellisen työkuvan.
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja edetä urallasi.

Ruokapalvelutyöntekijänä työpäiväsi koostuvat vaihtelevasti ruoan esivalmistelusta, pakkauksesta, astiahuollosta ja keittiön tilojen puhtaanapidosta. Työntekokohteet eli Kuopio ja lähikuntien koulut, päiväkodit ja tuotantokeittiöt sijaitsevat usein hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuopion keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Tarjolla on eri pituisia työsuhteita oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti. Kauttamme voit työllistyä määräaikaisen työsuhteen lisäksi myös erilaisiin lyhyempiin sijaisuuksiin, jonka vuoksi työ soveltuu erinomaisesti osa-aikatyötä etsivälle. Palkkauksessa noudatamme AVAINTA-työehtosopimusta, jonka mukaan aloittelevan osaajan palkka on 11,77€/h sekä mahdolliset kokemuslisät.

*** 

Mitä odotamme sinulta?

 • Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.
 • Joustavaa ja oma-aloitteista asennetta työhön. 
 • Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta.
 • Vastuullisuutta ja halua oppia uutta.

Olisi hyvä, että sinulta löytyy ruokapalvelualan koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä arvostamme kaikenlaista työkokemusta elintarvike- ja ravintola-alalta. Huomioitahan kuitenkin, että tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erityisruokavalio-osaamista sekä sujuvaa suomenkielen taitoa, sillä reseptit ja ohjeistukset ovat osittain suomeksi. 

  *** 

  Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

  Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 22.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

  Heidi Naumanen
  [email protected]
  puh. 050 911 6443

  Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

  Lisätietoja: www.eezy.fi

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti