Skip to main content

Säästöpankkiiri, controller

Haemme Säästöpankki Optian liiketoiminnan tukeen controlleria varmistamaan riskienhallinnan toimivuutta ja tehokkuutta.

Controllerina avustat pankin johtoa riskienhallinnan järjestämisessä sekä riskienhallinnan toimivuuden ja tehokkuuden varmistamisessa. Hoidat pankin sisäistä valvontaa ja kehität erityisesti AML-toiminnoissa sovellettavia menetelmiä, prosesseja ja raportointia. Toimit pankin rahanpesuyhteyshenkilönä ja vastaat pankin sisäisistä toimenpiteistä riskienhallinnassa.

Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät viestinnälliset ja tekniset valmiudet. Sinulla on monipuolista kokemusta ja osaamista pankkiliiketoiminnasta sekä tehtävään soveltuva koulutus. Sinulle on tärkeää jakaa osaamistasi sekä valmentaa työkavereitasi ja näin varmistaa pankin tavoitteiden saavuttaminen.

Työntekemispaikkakuntasi sijaitsee Säästöpankki Optian toimialueella (Ylä-Savo, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi tai Tornio). Olethan myös valmis matkustamaan. Työsuhde on vakituinen ja tehtävän vaativuusluokka on 5.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi talousjohtaja Antti Laitinen p. 044 700 2538. Jätäthän hakemuksesi 30.11.2023 mennessä.

Säästöpankki Optia

Säästöpankki Optia on Säästöpankkiryhmään kuuluva itsenäinen säästöpankki, joka on perustettu vuonna 1883. Säästöpankki Optia tarjoaa monipuolisia ja edistyksellisiä pankki- ja varainhoitopalveluja sekä talouden valmennusta 13 paikkakunnalla Suomessa. Pankilla on toimipisteet Iisalmessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Lapinlahdella, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Pyhäsalmella, Rovaniemellä ja Torniossa. Pankilla on noin 76 000 asiakasta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, controller

Säästöpankki Optia
Ylä-Savo
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu
Rovaniemi
Tornio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti