Skip to main content

Sähköasentaja, Caverion Industria Oy

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Sähköasentaja käynnissäpitoon energiateollisuuteen

Caverion Industria Oy, Sodankylä / Kitisen vesivoimalaitos

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme sähköasentaja vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki. Oletko sinä uusi caverimme?

Tehtäväsi

Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Huolto- ja paikalliskäyttötehtäviä on kaikkiin em. järjestelmien laitteisiin liittyen (sähkö-/automaatio-, kone- sekä rakennustekniikka). Käytännössä siis teet laitosten paikalliskäyttöä eli ohjauksia, kytkentöjä sekä häiriöselvitystä ja ylläpitoa eli käyttökuntoisuuden tarkkailua, määrävälitarkastuksia sekä ennakkohuoltoa - yhdessä kokeneiden asentajiemme kanssa. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Tässä on sinulle loistava mahdollisuus kasvaa rautaiseksi ammattilaiseksi energiateollisuuden aitiopaikalla. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän sähköasentajan perustutkinnon. Aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä: ennen kaikkea innokas, rohkea ja toimeen tarttuva työote ratkaisevat - saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyviä vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin. Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa kunnossapitopäällikkö Taisto Maijala p. 040 018 2527 tai sähköpostitse [email protected].

Hae tehtävää 31.5.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti; haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja, Caverion Industria Oy

Eezy Henkilöstöpalvelut
99600 Sodankylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tornio
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti