Skip to main content

Sähkökeskuskoestaja

Etsimme asiakkaallemme TAS-Power Oy:lle sähköautomaatiokeskuskoestajaa / testaajaa Kirkkonummelle!

Työtehtävä 

Työtehtävät sisältävät sähköautomaatiokeskuksien testausta, tarkistusta ja dokumentointia. Tarkistat, että sähköautomaatiokeskukset on tehty kuvien ja määräysten mukaan. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen (37,5 h/vko) arkipäivätyö, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti neljä päivää viikossa.  

Toivomme

että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim sähköala sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät IT-taidot. Olet tarkka ja uskallat myös tuoda rohkeasti löytämäsi ongelmat esille. 

Puhut sujuvasti suomea ja perustason englantia. Työturvallisuuskortti sekä S2 pätevyys katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

säännöllisen ja vakaan työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa työntekijät ovat viihtyneet pitkään. Tulet kuulluksi ja nähdyksi, sillä ajatuksesi ja työpanoksesi nähdään tärkeinä.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti manageri Viivi Chan, s-posti: [email protected] / puh. 0207290850.

 

Tas-Power Oy 

TAS-Power Oy on vuonna 1992 perustettu sähköautomaatioalan perheyritys. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkaat ja joustava henkilökunta ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun läpi vaikeidenkin aikojen. Nykyään TAS-Powerissa työskentelee hiukan alle 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. TAS-Power Oy:n tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkökeskuskoestaja

Kirkkonummi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti