Skip to main content

Sairaanhoitaja Akuuttipsykiatria Päivystys

Oletko kiinnostunut psykiatrisesta päivystyshoitotyöstä ja sen kehittämisestä? Meillä on tarjolla sairaanhoitajan sijausuus Meilahden yhteispäivystyksessä alkaen heti tai sopimuksen mukaan 30.09.2024 saakka.

Sairaanhoitajan työ päivystyksessä sisältää itsenäistä hoitajavastaanottotyötä sekä moniammatillista yhteistyötä akuuttiympäristössä. Päivystyksissä hoidetaan kaikkia psykiatrisia potilasryhmiä 16-vuotiaista alkaen. Yhteistyö muiden psykiatrian hoitotahojen sekä päivystyksen somaattisten erikoisalojen kanssa on keskeistä. 

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, aktiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista psykiatrisen päivystystyön kehittämiseen. Akuuttipsykiatriassa korostuvat paineensietokyky, kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä taito tukea haavoittuvassa tilanteessa olevia potilaita ja heidän omaisiaan. 

Yksikössämme on kokeneet ja osaavat tiimit, laadukas perehdytysohjelma, monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja lisäksi saat ison HUS-konsernin tarjoamat edut: Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa huippuammattilaiseksi. Yksikkömme on saanut Suomen Sairaanhoitajien Hyvä Työyhteisö -erityismaininnan 2023.

Mielialahäiriöiden ja yleispsykiatrian linja vastaa HUS Psykiatrian aikuispotilaista tulevien lähetteiden käsittelystä, potilaan ensivaiheen psykiatrisesta tilannearviosta sekä tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan ohjaamisesta. Lisäksi hoidamme mielialahäiriötä sairastavia erityisosaamista vaativia potilaita. Linja tukee alueiden perusterveydenhuoltoa konsultaatioin sekä koulutuksin.

Tervetuloa joukkoomme!

Tehtäväkohtaisen palkan vaihteluväli on 2801,42 - 2990,56 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävän heti sopivan sijaisen löydyttyä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Riikka Maaranen, puh. 040 612 3488

Ylihoitaja Jenni Komulainen, puh. 040 154 4939

 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Psykiatrian ammattilaiset tutkimme ja hoidamme mielenterveyshäiriöitä sekä psykiatrisia sairauksia HUSissa. Erikoisalojamme ovat esimerkiksi nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosisairaudet sekä oikeuspsykiatria, neuropsykiatria ja kehitysvammalääketiede, riippuvuuspsykiatria ja geropsykiatria. Vastaamme työnjakosopimusten mukaisesti myös eräiden erityisryhmien tutkimuksesta ja hoidosta. Näitä ovat esim. syömishäiriöt, sukupuoli-identiteetin tutkimukset, työkyvyn tutkimukset, unihäiriöt ja traumapsykiatria. Avohoidon yksikkömme ja vuodeosastomme sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella. Kehitysvammapsykiatrian osastomme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

Hae ennen 29.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Akuuttipsykiatria Päivystys

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti