Skip to main content

Sairaanhoitaja sisätautiosastoille 6A ja 6BH Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Hei sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut työskentelemään erikoissairaanhoidossa?

Etsimme joukkoomme uusia haasteita kaipaavaa, sisätautipotilaan hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen sisätautien yksikköömme, joka koostuu kahdesta osastosta. Työ Kanta-Hämeen keskussairaalassa, Hämeenlinnassa, alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Osasto 6A on 24-paikkainen päivystävä osasto, jossa hoidetaan keuhko-, iho- ja sisätautipotilaita. Sisätautien erikoisaloja ovat gastroenterologia eli maksan ja mahasuolikanavan sairaudet ja yleissisätaudit eli diabetes-, infektio-, kilpirauhassyöpä-, syömishäiriö-, keuhkoembolia- ja myrkytyspotilaat.

Osasto 6BH on 20 paikkainen osasto, johon potilaat tulevat joko päivystyksellisesti tai suunnitellusti. Osasto on sisätautiosasto, jossa hoidetaan verisairauksia eli hematologiaa, kuten lymfooma-, myelooma-, leukemia- ja anemiapotilaita. Osastolla hoidetaan myös reuma-, nefrologia- eli munuais- sekä yleissisätautisia potilaita.

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana, toteuttaa moniammatillisen tiimin kanssa potilaan hoitoa ja huolenpitoa sovittujen hoitolinjausten mukaisesti, tukea potilaan toimintakykyä, kuntouttaa sekä ohjata potilaita ja omaisia. Sairaanhoitaja myös toteuttaa monipuolista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Työssä tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja sitoutunutta työotetta. Toivomme, että näitä ominaisuuksia löytyy myös Sinulta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sisätauti- ja keuhkopotilaan hoitotyöstä. Edellytämme Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Osastot toimivat 24/7 ja työ on kolmivuorotyötä. Voit joustavasti vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja omaksumme nopeasti uusia toimintatapoja. Nykyisen sairaalan tilojen viereen ollaan rakentamassa uutta Assi -sairaalaa, jonka toimintojen suunnittelussa Sinulla on mahdollisuus olla mukana.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2759,07 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Yhteystiedot: Osastonhoitaja Nina Fonsell, puh. 040 6704103, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2759,07 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0db2a3bd-f...
Ilmoitus jätetty: 10.05.2024 08:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0db2a3bd-f0d4-4b9a-913f-6781c068e24b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti