Skip to main content

Saksan kielen yliopisto-opettaja

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, noin 13000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  

Kielikeskus on Aalto-yliopiston erillinen yksikkö, jonka tehtävänä on vastata yliopiston perus- ja jatkotutkintoihin sisältyvistä kieli- ja viestintäopinnoista. Tämän lisäksi järjestämme yliopiston kielipalveluita, joihin kuuluvat myös henkilökunnan kieli- ja viestintäkoulutus. Tavoitteenamme on myös aktiivisesti kehittää yliopiston kielten ja viestinnän opetusta. 

Haemme nyt Aalto-yliopiston Kielikeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja innostunutta

Saksan kielen yliopisto-opettajaa

Tehtäväsi

Yliopisto-opettajan tehtävä on opetuspainotteinen, ja tässä tehtävässä opetat saksan kieltä kaikilla kielitasoilla. Opettamisen lisäksi työnkuvaan kuuluu arviointien tekemistä ja opetusmateriaalin laatimista. Opetuksen kohderyhmänä ovat Aallon eri korkeakoulujen perustutkintoa suorittavat eri alojen opiskelijat. Teet myös yhteistyötä muiden saksan kielen opettajien kanssa ja kuulut MONI-tiimiin, joka vastaa useiden eri vieraiden kielten opetuksesta.

Osaamisesi

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää pääaineopinnot opetusaineessa ja osoittaa erinomaista opetusaineen hallintaa. Voit myös olla opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Tehtävässä tarvitset kokemusta kielten ja viestintätaitojen opettamisesta erilaisissa oppimisympäristöissä sekä hyvää tuntemusta erilaisista opetusmenetelmistä ja opetusteknologioiden käytöstä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa pedagogista osaamista. Tehtävään soveltuva pedagoginen pätevyys arvioidaan sekä pedagogisten opintojen, opetuskokemuksen, tuotetun materiaalin ja muun oppialaan liittyvän toiminnan perusteella. Meille on myös tärkeää, että sinulla on avoin ja innostunut asenne opetukseen ja aktiiviseen yhteistyöhön sekä Moni-tiimin että Kielikeskuksen ja koko Aalto-yliopiston työyhteisön jäsenenä. Opetuskokemus korkeakoulu- tai yliopistotasolta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Arvostamme opiskelijalähtöistä opetusotetta sekä kekseliäitä opetusratkaisuja.

Tarjoamme sinulle

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ja voimassa 1.8.2024-30.6.2025. Työajassa noudatetaan työehtosopimuksen mukaista kokonaistyöaikaa.

Tarjoamme sinulle Aalto-yliopiston Kielikeskuksessa mielekkäitä ja monipuolisia tehtäviä innostavassa ja ajan hermolla olevassa asiantuntijayhteisössä. Osana MONI-tiimiä saat työskennellä kannustavassa ja motivoivassa ilmapiirissä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia. Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oman osaamisesi kehittämiseen. Työpisteesi sijaitsee keskellä Otaniemen uudistunutta ja elävää kampusta ja pääset opettamaan Aallon monien opetusalojen tulevia asiantuntijoita. Aalto-yliopisto tarjoaa myös henkilöstöetuja ja monipuoliset työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.5.2024. Liitä hakemukseesi seuraavat suomen- tai englanninkieliset liitteet:

  • Hakemuskirje

  • Ansioluettelo, josta käy ilmi myös pedagoginen osaamisesi

Jos olet Aallon työntekijä, hae tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta (internal jobs).

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Valeria Seraya-Rautaneva, valeria.seraya-rautaneva(at)aalto.fi.

Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR Partner Julia Majuri, julia.majuri(at)aalto.fi.

Järjestämme haastattelut viikolla 22.

Aalto-yliopiston esittelyvideo 

Kielikeskuksen esittelyvideo opiskelijoille  

Aalto.fi 

twitter.com/aaltouniversity 

facebook.com/aaltouniversity 

instagram.com/aaltouniversity 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti