Skip to main content

Sammutusjärjestelmä asentaja

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme sammutusjärjestelmä asentajaa Tampereelle! Yritys suunnittelee, asentaa ja huoltaa kaasusammutusjärjestelmiä ja muita automaattisia sammutusjärjestelmiä. 

Työtehtävänäsi on monipuoliset sammutusjärjestelmien asennus- ja huoltotyöt. Osa kohteista sijaitsee Pirkanmaalla, mutta myös valmius reissutöihin on toivottavaa. Työssä liikutaan yrityksen autolla, mutta oma auto helpottaa liikkumista yrityksen tiloihin. B-ajokortti on välttämätön. 

Toivomme hakijalta kokemusta jo kyseisistä töistä, eli haemme jo alalla ollutta/olevaa tekijää. Huom. Yritys tekee turvaselvityksen kaikille työntekijöilleen. 

Töitä tehdään arkisin liukuvalla työajoilla 37,5h/vk. Reissuissa työajat saattavat olla myös pidempiä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jeri Ojakangas, 040 701 6087, [email protected].

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos tämä ei osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti