Skip to main content

SIIVOOJA

Haemme Varsinais-Suomen alueella toimivalle asiakasyrityksellemme tiimin vahvistukseksi vakituista siivoojaa monipuolisiin siivoustöihin! Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti muuttosiivouskohteita, mutta yrityksen palveluvalikoima on laaja, ja sisältää erilaisia siivouskohteita.

Etsimämme henkilö:

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta hieman aikaisempaa kokemusta monipuolisista siivousalan tehtävistä. Erilaiset siivousmenetelmät ja koneiden käyttö on sinulle tuttua. Etsimämme henkilö on varustettu hyvällä ja reippaalla asenteella. Toivomme sinulta itseohjautuvaa työotetta ja luotettavuutta.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja tarvittaessa kykenet kommunikoimaan perustasolla englanniksi. Työnluonteen vuoksi edellytämme tekijältä myös B-ajokorttia.

Me tarjoamme:

Saat mahdollisuuden vakituiseen kokopäivätyöhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä halutessasi etenemään uralla.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja kasvavassa siivousalan yrityksessä. Asiakasyrityksessä työkavereiden ja työyhteisön arvostus on tärkeää, joten kaupan päälle saat mukavan työporukan ympärillesi!

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan

Aloitus: Heti/sopimuksen mukaan

Miten hakea?

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi sekä CV:si ohessa olevasta hakulinkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mia Laine
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 040 5339161
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivooja

Varsinais-Suomi
21420 Lieto
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti