Skip to main content

Siivooja tehdas- ja toimitilakohteisiin Outokumpuun

Hei sinä siivoustietoinen ja -taitoinen tekijä. Tässä olisi kokoaikainen paikka auki!

Haemme asiakkaallemme SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Outokumpuun.

Työtehtävänäsi voivat olla monipuolisesti erilaiset puhtaanapidon tehtävät. Siivouskohteita on 3 eri yksikköä Outokummun keskustan läheisyydessä, työtehtävät vaihtelevat tehtaan pääkäytävistä toimisto- sekä sosiaalitiloihin. Siivousvälineistö löytyy jokaisesta kohteesta, mutta työssäsi liikut omalla autolla kohteesta toiseen. Sinulla tulee olla voimassa vähintään B-ajokortti.

Kohdekohtaiset siivousalueet näytetään sinulle, mutta omaat kuitenkin aikaisempaa kokemusta niin, että kykenet itsenäiseen työotteeseen opastuksen jälkeen. Tuntemus eri kemikaalien käytöstä vaaditaan.

Sinulta toivotaan reippautta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Täsmällisyys ja huolellisuus ovat siivoustyössä tärkeitä ominaisuuksia.

Työaika: Päivätyö, viikkotyöaika on 37,5h. Osa kohteista on siivottava ennen tai jälkeen 08:00-16:00 välistä toimistotyöaikaa.

Työkieli: Sinulta vaaditaan joko sujuva suomen tai englannin kielen taito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES. Palkkauksessa huomioidaan aikaisempi kokemuksesi alalla.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Baronan Rekrytointi, [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 29.02.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivooja tehdas- ja toimitilakohteisiin Outokumpuun

Barona Teollisuus
83500 Outokumpu
71200 Tuusniemi
83700 Polvijärvi
73600 Kaavi
Joensuu
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti