Skip to main content

Siivoojia keikkatöihin

Hei SINÄ siivooja tai sellaiseksi haluava! Haemme nyt Tampereen alueelle siivoojia monipuolisiin siivouskeikkoihin. 

Työt alkavat nopeallakin aikataululla, sopimuksen mukaan. Töihin perehdytetään, joten vähempikin kokemus riittää, mutta silloin kaivataan halua oppia ja sisäistää asioita.
Tarjolla on monipuolisia siivoustöitä kuten ylläpitosiivoukset, rappusiivoukset, yläpölyjen siivous, ikkunoiden pesu yms.

Töitä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta kohteesta riippuen voi olla tarjolla myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Tekijöiden toiveita kuunnellaan vuorosuunnittelussa. 

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta, eli vahvaa työmoraalia
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Suomenkielen osaamista (suomi on työkielenä)

Jos haluat töihin ja tämä työpaikka rupesi kiinnostamaan,niin jätä hakemuksesi jo tänään.

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia:

Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / [email protected]

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti