Skip to main content

Siivoojia Kotipalvelu Mehiläisen Helsingin tiimiin

Meitä mehiläisiä on jo 37 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemme nyt siivoojia laajentamaan Mehiläisen siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla.

Oletko asiakaspalveluhenkinen, haluat kehittyä työssäsi ja päästä vaikuttamaan palvelun laatuun? Nyt voit päästä osaksi työyhteisöä, jossa kuunnellaan aidosti kehitysehdotuksia.

Mitä työ Mehiläisen siivouspalveluissa pitää sisällään?

Tuotamme sekä koti- että toimitilasiivouksia. Siivoojat ovat etulinjassa varmistamassa asiakkaidemme palvelukokemusta. Kotisiivouksen asiakkaitamme ovat ikäihmiset ja muut erityisryhmät, joiden kodin puhtaudesta huolehditaan asiakkaan kanssa laaditun palvelusopimuksen mukaisesti.

Työhön voi kuulua siivouksen lisäksi pyykkihuoltoa, muuttosiivouksia ja kesäaikaan ikkunoiden pesua. Toimitilasiivouksia tuotamme laidasta laitaan pienistä toimistoista ja liiketiloista suurempiin kokonaisuuksiin.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8:00-17:00 välille, mutta voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Otamme huomioon toiveesi niin työkohteiden kuin työaikojenkin suhteen.

Palkkaus: Mehiläisen siivouspalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka G12A.

Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen 12,15-13,37 €.

Perehdytys tehtävään tehdään perusteellisesti Mehiläisen tiimiesihenkilön ja nykyisten siivoojien avustuksella.

Mitä työssä menestymiseen tarvitaan?

Meillä on Mehiläisen siivouspalveluissa pitkäaikaisia työntekijöitä ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Työ on monipuolista siivous- ja asiakaspalvelutyötä ja tehtävät vaativat itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa palveluasennetta. Sovit meille, jos olet valmis tuottamaan laadukasta palvelua ja vahvistamaan työyhteisöämme omalla persoonallasi.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja työntekijöiden toiveita ja kehitysehdotuksia kuunnellaan. Olemme panostaneet vahvasti valmentavaan esihenkilötyöhön ja tukenasi on koko hallinnon tiimimme.

Mitä odotamme?

Odotamme hakijalta vähintään vuoden kokemusta puhtaanapitoalalta Suomessa. Toimitilasiivoojan tai laitoshuoltajan tutkinto tai osatutkinto katsotaan eduksi.

Etua on myös aloitetuista opinnoista. Edellytämme vähintään B1-tason suomen kielen taitoa. Katsomme näiden lisäksi eduksi aikaisemman muun asiakaspalvelukokemuksen sekä henkilöauton ajokortin.

1.1.2024 voimaan tulevan lain velvoittamana tarkistamme rikosrekisteriotteen uusilta työntekijöiltä iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa, kun henkilö aloittaa tehtävässään 1.1.2024 tai myöhemmin (741/2023, 28 §). Kotisiivoojan työhön kuuluu olennaisesti työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa iäkkäiden henkilöiden kanssa.

Mitä tarjoamme?

Mehiläisen tavoitteena on olla yksi Suomen houkuttelevimmasta työnantajista. Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja jokainen voi aidosti vaikuttaa oman yksikkönsä onnistumiseen. Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä.

Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaisten etujen tarjoaminen muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä matkustamiseen liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista.

Kiinnostuitko?

Jätä suomenkielinen hakemuksesi 30.4.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Voit myös kysyä lisää avoinna olevasta tehtävästä:

Keit Käärik-Kaljuvee
[email protected]

Mehiläisen siivouspalveluiden tiimiesihenkilö

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Yhteystiedot: Keit Käärik-Kaljuvee, [email protected]
Työpaikan osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/cc166f4d-9...
Ilmoitus jätetty: 04.04.2024 10:32
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cc166f4d-92dd-4b8a-9a2d-e272e6e9c6bd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia Kotipalvelu Mehiläisen Helsingin tiimiin

Mehiläinen Oy
Helsinki
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti