Skip to main content

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

Liity mukavaan  mukavaan tiimiin Tredun metsäoppilaitoksen ateria- ja puhtauspalveluihin

Siivooja

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen tai osa-aikainen oman elämäntilanteesi mukaan. Työ alkaa heinäkuun lopussa tai sopimuksen mukaan. Toimipaikan osoite on Metsätie 1, 34300 Kuru.

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Tule ateria- ja siivouspalvelutiimimme! Asiakaskuntamme koostuu metsäoppilaitoksen opiskelijoista ja henkilökunnasta. Meillä on hyvä tiimi, jossa yhteistyö toimii. Työtehtävät ovat ylläpito- ja perussiivouksia sekä lisäksi muita työtehtäviä. Työyhteisömme on savuton.

Etsimme Can Do -asennetta! 

Sinulla voi olla jo jonkin verran  siivousalan kokemusta ja arvostamme alan koulutusta.  Kaikista tärkein on kuitenkin asenne. Arvostamme reipasta ja rohkeata työotetta, oma-aloitteisuutta sekä vastuuonttoa. Hyvä asiakaspalvelu ja tiimityö ovat tärkeitä tavoitteita päivittäisessä työssä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa. 

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä sekä mahdollistamme tiimien yhdessätekemistä tiimirahalla.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä asiakaskokemuksia.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.6.2023. Haastattelemme jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.compass-group.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia Kuruun

34300 Kuru
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti