Skip to main content

Etsimme nyt asiakkaallemme siivoojia Porin alueelle osa-aikaisiin työtehtäviin! Paikkoja on auki useampia ja työn aloitus sovitaan erikseen hakijoiden kanssa.

Työt pitävät sisällään esimerkiksi toimistotilojen, myymälöiden, porraskäytävien ja julkisten tilojen siivousta. Siivoaminen saattaa olla koneellista, joten arvostamme kokemusta siivouskoneiden käytöstä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä kone-edustaja kouluttaa koneiden käyttöön. Asiakkaallamme on käytössään uudet ja nykyaikaiset siivouskoneet.

Hakijoissa arvostamme itseohjautuvaa asennetta, innokkuutta sekä hyvää työskentelymoraalia. Alan koulutus ei ole vaatimus, mutta katsomme eduksi aiemman kokemuksen sekä koulutuksen alalta.

Katsomme myös eduksi, jos työntekijällä on oma auto käytössä, mutta tarvittaessa asiakasyritykseltä saa auton käyttöön. Suomessa voimassa oleva ajokortti on pakollinen.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen ja määräytyy muun muassa kokemusvuosien perusteella.

Hakijoiden pitäisi jo asua Suomessa ja työluvan tulee olla kunnossa. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan hakemus tulee täyttää järjestelmäämme annetun linkin kautta.

Lisätietoja antaa arkisin 9-16 Sami Hautamäki, [email protected], 050 436 1280.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia

Satakunta
Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.10.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Loppi
Järvenpää
Eezy Henkilöstöpalvelut
Forssa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti