Skip to main content

Siivoustyön esihenkilö, palvelumestari / Kemi

Yrityksen kuvaus:

Lassila ja Tikanoja

Työn kuvaus:

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta ja maailman vastuullisinta siivousta! Etsimme uutta vahvistusta siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Pohjois-Suomeen, oletko se Sinä?

SIIVOUSTYÖN ESIHENKILÖ ELI PALVELUMESTARI KEMIIN

Ydintehtävänäsi on toimia esihenkilön roolissa asiakkaidemme ja työntekijöidemme parhaaksi! Toimit tiimisi motivoivana ja kannustavana esimerkkinä arjessa, vastaten esihenkilötehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Huolehdit muun muassa resursoinnista, rekrytoinnista, perehdytyksestä, työn laadusta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Asiakas kuuluu vahvasti osaksi työpäivääsi, eli pidät aktiivisesti yhteyttä sinulle nimettyihin monipuolisiin asiakkuuksiin Kemin ja Tornion alueella, huolehdit siivoustyön sujuvuudesta kohteissa sekä palvelun laadun kehittämisestä. Vastapainona on toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa.

Miksi valita meidät?

- Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa sinua autetaan ja tuetaan onnistumaan!
- Saat esihenkilön, joka on aina valmis sparrailemaan kanssasi ja varmistaa, että sinä saat loistaa omassa työssäsi.
- Työympäristösi on takuulla mielenkiintoinen ja uutta opittavaa riittää pitkälle. Pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa asiakaskohteessa pitkäjänteisesti, jonka myötä pääset näkemään työsi tulosta ja vaikuttamaan asioihin.
- Pääset keskittymään juuri sinulle räätälöityyn rooliin ja tuemme sinua osaamisesi kasvattamisessa.
- Olet erittäin merkittävässä roolissa asiakkaamme henkilöstön ja työympäristön puhtauden ja siten turvallisuuden ylläpidossa sekä kehittämisessä. Työlläsi olet varmistamassa asiakkaamme liiketoimintaa ja jokaisen alueella liikkuvan turvallisuutta sekä hyvinvointia!
- Tukifunktiot ovat auttamassa sinua mm. talous-, HR- ja palkanlaskentaliitännäisten asioiden kanssa - lupaamme, että tässä talossa et jää yksin asioiden kanssa.
- Lisäksi tarjoamme sinulle tavallista kattavamman työterveyshuollon sekä hyvin kattavan sairauskassan, joka korvaa muun muassa reseptilääkkeitä, erikoislääkäri- ja silmälasikuluja!

Voisitko se olla Sinä?

- Johdat työtä ja tiimiäsi ihmislähtöisesti, mutta jämäkästi. Olet sosiaalisesti varma, viihdyt lähellä asiakasrajapintaa yhdessä työntekijöidesi kanssa ja työkieli vaihtuu tarpeen vaatiessa myös englanniksi.
- Sillä menoa ja meininkiä välillä riittää, muuttuvat tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään - päinvastoin etsit itse aktiivisesti ratkaisua myönteisellä otteella!
- Hallitset perus IT-taidot ja yleisimpien MS Office ohjelmistojen käytön.
- Takataskustasi löytyy B-ajokortti, jonka lisäksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä liikkumiseen.
- Sinulla on taustaa siivousalan tehtävistä, jonka lisäksi aikaisempi kokemus esihenkilö-, ohjaus- tai valmennustehtävistä ilahduttaa meitä suuresti.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumetestaus (huumeseula 6) ennen työsuhteen aloitusta.

Innostuitko? Niin mekin! Hae mukaan heti, viimeistään 12.5. mennessä. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja etenemme prosessissa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä saat asiakasryhmän päälliköltä Roosa Vaaralalta p. +358503858792 (arkisin klo 15-17). Jos Roosa ei ensiyrittämällä vastaa, jätä viesti, ja hän soittaa sinulle takaisin.

Tervetuloa mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Avainsanat: siivous, siivoustyö, siivouspalvelut, siivoustyönjohtaja, palveluesimies, siivoustyön esimies, siivoustyön esihenkilö, tukipalvelut, kiinteistöpalvelut, puhtaanapito, Pohjois-Suomi, Lappi, Tornio, Kemi

Arvostamme Lassila & Tikanojalla työyhteisön monimuotoisuutta ja sen edistäminen on tärkeä osa yrityksemme strategiaa. Kannustamme lämpimästi eri taustoista tulevia hakemaan tehtävää.

Yhteystiedot: Rekrytointi LT - 00-00
Työpaikan osoite: Kemi, FI, 94200 Kemi
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus
Työ alkaa: 20.05.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b354b779-a...
Ilmoitus jätetty: 29.04.2024 08:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b354b779-a3ec-4f8d-85d2-cc91ffd13b31

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Lassila & Tikanoja vaikuttavuus

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Lassila & Tikanoja

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Lassila & Tikanoja Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti