Skip to main content

Sisustusmyyjä kesäksi (37,5 h/vko), K-Rauta Kitee

Hakuaika alkaa: 05.01.2024
Hakuaika päättyy: 31.03.2024

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä K-Raudassa olet mukana parantamassa suomalaisten piha-rakkaussuhdetta ja helpottamassa remppaprojekteja vilkkaimpaan sesonkiaikaan.

K-Rauta Hurri Ky:ssä Kiteellä työskentelet 10 hengen iloisessa porukassa. Kesäsesongin aikaan meillä käy paljon asiakkaita ja palvelemme heitä klo 8 - 17 ja lauantaisin klo 9 -14. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Saat kokemusta kaupan työstä ja asiakaspalvelusta Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä innokas sisustusmyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä sujuvaa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen. Työkokemus kaupan alalta ja sisustustuotteista on plussaa, sillä se nopeuttaa perehtymistä tehtäviisi.

Hae siis meille! Tarjoamme sinulle perinteikkäässä pienessä K-Raudassa

  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K-Raudan perehdytysohjelman
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja

  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

  • hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi maaliskuun loppuun mennessä osoitteeseen [email protected]

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhti - elokuu (kesto sovittavissa).

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 14.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Hurri, puh 040 7378714 tai [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sisustusmyyjä kesäksi (37,5 h/vko), K-Rauta Kitee

Kesko Oyj Kauppiaat
82500 Kitee
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti