Skip to main content

Site Engineer / Laitetilavastaava

 

GlobalConnect on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikennepalvelujen tarjoajista. Se hallinnoi Pohjois-Euroopan suurinta kuituverkkoa, jonka kautta kulkee yli 50 % Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta. GlobalConnect tarjoaa kuitupohjaisia laajakaistapalveluja yli 830 000 kuluttajalle ja end-to-end-yhteysratkaisuja 30 000 yritysasiakkaalle 215 000 kilometrin pituisen kuituverkkonsa kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 652 miljoonaa euroa.

 

Etsimme Site Engineeriä

 

tukemaan infrastruktuurimme toimintaa ja laajentamista. Tässä tehtävässä sinulla on merkittävä rooli verkkomme laajentamisen, kasvun mahdollistamisen sekä työn laadun varmistamisen näkökulmasta. Tehtävänäsi on auttaa Pohjoismaista NetCo-tiimiä rakentamaan ja ylläpitämään infrastruktuuria Suomessa, hoitaen esimerkiksi työmaalaitteiden asennuksia ja teknisiä töitä. Tehtävä on hyvin itsenäinen, olet osa pohjoismaista tiimiä ja esihenkilösi on Tanskassa.

 

Tehtäviisi kuuluu

  • GlobalConnectin Suomen laitetilojen operatiivinen hallinta
  • suuria ja pienempiä rakennus- ja ylläpitotehtäviä tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden kanssa
  • kunnossapito- ja ylläpitotehtäviä noin 40-45 toimipaikassamme ympäri Suomea; pääosin pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Lahden alueella, mutta ajoittain myös Pohjois-Suomessa
  • työmaaprojektien valvomista, suunnittelua sekä pienempien kunnostustöiden toteuttamista
  • hankkeiden etenemisen seurantaa sekä tarvittavien muutosten toteuttamista
  • sopivien laitetilojen ja laitepaikkojen etsintä
  • projekteihin liittyvien riskien tunnistamisesta ja niihin varautumista
  • projektidokumentaation luomista ja ylläpitämistä
  • päivittäisten ongelmien ratkaisemista itsenäisesti ja yhdessä lähimpien kollegoiden kanssa
  • kommunikointia ulkopuolisten asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa

Tyypillinen työpäiväsi on dynaaminen ja siihen sisältyy sekä kentällä työskentelyä että hallinnollisia tehtäviä. Vierailet eri työmailla tarkastuksia varten sekä varmistat, että viikoittaiset sekä kuukausittaiset tehtävät on tehty sovitulla tavalla. Tehtävä edellyttää matkustamista ja saat käyttöösi huoltoauton.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • muutaman vuoden teknistä työkokemusta sekä vähintään sähköasentajan koulutusta
  • erinomaisia viestintä-, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja
  • kykyä joustaa ja mukautua, sillä työ vaatii matkustamista
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kohtuullista käytännön englannin ja/tai ruotsin kieltä
  • hyvää Microsoft Office -ohjelman hallintaa  

Lisäksi arvostamme kokemusta jäähdytyksestä, generaattoreista, hälytys-/kulunvalvonnasta tai tietoliikenteestä. Lisäksi aikaisempi kokemus projektinhallinnasta on tehtävässä menestymisen kannalta suureksi eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydettyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Psyconin konsultti Laura Nissilä, p. 020 710 1271.

 

Hakuaika alkaa: 14. toukokuuta 2024
ClobalConnect

GlobalConnect is owned by EQT and is the fastest growing provider of connectivity solutions and digital infrastructure across Northern Europe. We are the result of recent mergers between Broadnet, GlobalConnect and IP-Only - now operating as one company in Norway, Denmark, Sweden, Germany and Finland. Our 1 600 employees ensure that we are the main challenger on each market by delivering secure and future proof solutions to some of the world's largest companies as well as to private households. And everything in between.

We have helped develop and digitize societies across the Nordics for more than two decades. Our purpose is what drives us to continue - turning visions into reality by empowering society with connectivity.

Sähköposti:
[email protected]

Sijainti: Äyritie 12 B, 01510 Vantaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Site Engineer / Laitetilavastaava

ClobalConnect
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti