Skip to main content

Vastaava työnjohtaja kasvuyritykseen

Työnjohtaja NPSolution AB:lle

Oletko kiinnostunut ottamaan merkittävän roolin kasvavan kuituratkaisuyrityksen menestystarinassa? Etsimme motivoitunutta työnjohtajaa, joka haluaa osoittaa taitonsa ja olla osana tulevaisuuden infrastruktuurin rakentamista.

Bravura Suomi etsii asiakkaalleen NPSolutionille työnjohtajaa täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Valittu hakija palkataan suoraan NPSolutionille. Jos nautit nopeatempoisesta ympäristöstä, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia, tämä saattaa olla täydellinen paikka sinulle. Työ alkaa huhti-toukokuussa 2024.

Asiakasyritys

NPSolution on dynaaminen ja nopeasti kasvava yritys, joka on erikoistunut valokuituratkaisuihin. He tarjoavat asiakkailleen avaimet käteen -palveluita, jotka kattavat kaikki vaiheet aina lupakäsittelyistä kaivuutöihin ja lopulliseen dokumentointiin.

NPSolutionin yrityskulttuuri on avoin ja läpinäkyvä. Menestys tässä roolissa edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä dynaamista ja joustavaa työskentelyotetta. Vaihtelevat tilanteet työmaalla edellyttävät nopeaa sopeutumista ja päätöksentekoa. Työntekijöiden tarpeiden ymmärtäminen ja innostavan työympäristön luominen ovat myös keskeisiä menestystekijöitä. Jos olet innostunut oppimaan lisää valokuituteknologioiden ratkaisuista ja haluat olla osana NPSolutionin menestystarinaa Suomessa, tämä työ tarjoaa sinulle siihen mahdollisuuden!

Päävastuut:

Työnjohtajana varmistat, että projektit aloitetaan ja saadaan päätökseen sovittujen aikataulujen mukaisesti. Työskentelet paikan päällä työmaalla varmistaen, että työntekijät suorittavat tehtävänsä odotetusti ja aloittavat työnsä ajoissa. Rakennat ja ylläpidät luottamusta ja hyvää työmotivaatiota tiimissä.

Tehtäviisi kuuluvat:
- Aikataulun varmistaminen 
- Työpaikan turvallisuusmääräysten noudattaminen ja valvonta
- Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen
- Yhteistyö ja viestintä sidosryhmien kanssa: Projektipäällikkö, asiakkaat ja NPSolutionin johto
- Raportointi työmaan edistymisestä yrityksen johdolle

Mitä odotamme sinulta:
- Aiempaa kokemusta työnjohtajana  työskentelystä
- Aiempaa kokemusta työskentelystä kuituratkaisuyrityksissä tai vastaavissa, esimerkiksi infrastruktuuri- tai kaivuutyömailla
- Erinomaisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
- Tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta
- Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Lisäksi hallitset haastavat tilanteet itseluottamuksella ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautit työskentelystä työmaalla, ja vastuun ottaminen on sinulle luontaista. Pystyt tunnistamaan mahdolliset haasteet ajoissa ja tiedät, kuinka motivoida tiimin jäseniä pysymään aikataulussa.

Lisätietoja:

Aloituspäivä: Sovittavissa, arviolta huhti-toukokuu 2024
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Palkkaus: Sovittavissa

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, älä epäröi hakea paikkaa pian, sillä etenemme aktiivisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Jos sinulla on kysyttävää avoimesta paikasta tai hakemuksestasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 0102097950.

 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti