Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, vammaispalvelut, liikkumisen tuen tiimi

Länsi-Uudenmaan vammaispalvelut hakee sosiaaliohjaajaa liikkumisen tuen tiimiin, olisitko se sinä?

Työskentelyalue on Espoo, Kirkkonummi ja Kauniainen 1.6.2024 alkaen.

Meillä on toimisto Espoon keskuksessa ja Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa.

Sosiaaliohjaaja, tule joukkoomme huolehtimaan vammaisten henkilöiden osallisuudesta ja ihmisoikeuksista! Vammaissosiaalityössä työskentelee virassa olevia sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä ja johtavia sosiaalityöntekijöitä. Lisäksi sosiaalityön prosesseja tukee toimistosihteeritiimi.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa kotikäynnit ja verkostoneuvottelut, asiakkaiden palvelutarpeenarviointien ja asiakassuunnitelmien laatiminen sekä palvelupäätösten tekeminen. Palveluja ja tukitoimia myönnämme lain omaishoidontuesta, sosiaalihuoltolain, vammaispalvelulain ja erityishuoltolain nojalla.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, vaihtelevaa ja mielenkiintoista, joten sosiaaliohjaaja pääsee käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti. Jos pidät asiakkaille tarkoitettujen palvelujen ja palvelukokonaisuuksien koordinoimisesta, tämä työ on juuri sinua varten. Työtä tehdään niin asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kuin muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Työhön saa tukea viikoittaisissa tiimeissä omalta tiimiltä ja kokeneilta esihenkilöiltä. Lisäksi koko työyhteisömme auttaa ja tukee toisiaan.

Saamme uuden vammaispalvelulain 1.1.2025 ja organisaatiorakennettamme ollaan uudistamassa vastaamaan uuden lain mukaisiin palveluihin. Pääset osallistumaan syksyllä 2024 järjestettäviin koulutuksiin sekä suunnittelemaan ja kehittämään uusia asiakastyön toimintatapoja ja palveluprosesseja yhdessä työyhteisön kanssa.

Työ edellyttää itsenäistä, ratkaisukeskeistä ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävä osaamista. Luemme eduksi kokemuksen vammaissosiaalityöstä.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Martina Nygård, puh. +358406365243, [email protected] tai Tuula Määttä, tel. 0443693640, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti