Skip to main content

Sosiaaliohjaaja Lastensuojelu, Kotka

Sosiaaliohjaajan tehtävänä lapsi- ja perhekohtaisessa lastensuojelussa on yhdessä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän ja verkoston kanssa seurata ja arvioida lapsen tilannetta, työskennellä lapsen ja perheen tukena asiakassuunnitelmassa määritetyllä tavalla sekä ohjata ja neuvoa asiakkaita. Nyt valittava sosiaaliohjaaja työskentelee systeemisessä tiimissä, jossa hänen lisäkseen työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja ja tehostetun perhetyön perheohjaaja. Tiimin tukena työskentelevät myös konsultoiva sosiaalityöntekijä ja perheterapeutti.

Kymenlaakson hyvinvointialueen lastensuojelun asiakastyötä tekeviä yksiköitä on neljä. Kaksi Etelä-Kymenlaaksossa ja kaksi Kouvolassa. Kotkan toimipiste (Etelä tiimi 1) sijaitsee Kotkansaarella, os. Heikinkatu 7. Toimipisteessä työskentelee lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, tehostetun perhetyön perheohjaajia, johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti ja toimistotyöntekijä.

Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuudet ovat tehtävän hoitamiseksi tarpeen. Valinnassa katsomme eduksi aiemman kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja haittaa ei ole siitäkään, että saamme työyhteisöömme vielä yhden hyvän tyypin lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§). Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja tartuntalain mukaisen rokotussuojan on oltava kunnossa. Koeaika on 6 kk.

Lastensuojelun sosiaalityön sosiaaliohjaus on monipuolista ja haastavaa monella tapaa. Samalla työ, sen tuomat ihmissuhteet sekä oppimisen ja onnistumisen kokemukset palkitsevat tekijäänsä. Lapsen ja perheen oikeasti aito kohtaaminen ovat työmme lähtökohta. Työ on itsenäistä, mutta tiimin jäsenten ja lähiesimiehen tukea on saatavilla. Työtä tukee säännölliset tiimikohtaiset tapaamiset, työnohjaukset, täydennyskoulutus sekä yhdessä suunnitellut kehittämis- ja työhyvinvointipäivät. Meillä on mahdollisuus etätyöpäiviin. Työyhteisössämme korostuvat aito lapsen huomioiminen, hyvä huumori ja yhdessä tekemisen meininki. Tervetuloa joukkoon!

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Lisätiedot
Johtava sosiaalityöntekijä Satu Siven
Satu.Siven(at)kymenhva.fi
0447676699

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Satu Siven
Satu.Siven(at)kymenhva.fi
0447676699
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2878,70
Työ alkaa: 03.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/cfe7d159-a...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 14:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cfe7d159-a9ce-488c-8bf1-1b123a02d9b1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja Lastensuojelu, Kotka

Kymenlaakson hyvinvointialue
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti