Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, vuorotteluvapaasijaisuus

Määräaikainen työsuhde, Vuorotteluvapaasijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut, Asumis-, kriisi- ja päihdepalvelut

Työavain: SOTEPE-02-205-24
Haku Päättyy: 07.05.2024 klo 16:00
Palkka: 2678,92 e/kk
Palvelussuhde: 3.6.2024
Työpaikan osoite: Kyläkunnantie 95, 00660

SOSIAALIOHJAAJAN VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS

Tarjolla harvinainen tilaisuus työskennellä sosiaaliohjaajana Asumisen tuen tuetun asumisen asumisyksikössä vuorotteluvapaan sijaisena 180 päivää. Vuorotteluvapaan sijaisuuden aloitus sovittavissa, mutta kuitenkin viimeistään 3.6.24 mennessä.

Sosiaaliohjaaja työskentelee Pakilan tukikodilla yli 50-vuotiaiden asunnottomuustaustaisten henkilöiden kanssa. Työhön kuuluu mm. palveluohjausta, neuvontaa, vuokrien seurantaa ja etuuksien hakemisissa avustamista.

Työryhmään Pakilassa kuuluu lisäksesi 3 ohjaajaa ja tiivis yhteistyö Asumisen tuen sosiaalityöntekijän kanssa. Työhön sisältyy jonkin verran yksin työskentelyä.

Tuetun asumisen sosiaaliohjaajan työssä tarvitaan avointa ja aktiivista asennetta, itsenäistä työotetta, hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä hahmottaa ja ottaa haltuun erilaisia asiakasprosesseja. Lisäksi työssä tarvitaan Apotti asiakastietojärjestelmän osaamista sekä työikäisten ja iäkkäiden palveluiden tuntemusta.

Työaika on 38.15/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 8-18 väliselle ajalle. Painotus on arkipäivissä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen tuetun asumisen työyhteisö, Apotti-tukihenkilöt, työnohjaus sekä esihenkilösi. Työn ja vapaan yhdistämistä sekä työhyvinvointia tukee mahdollisuus oman työn suunnitteluun. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §:n) mukainen sosiaalialalle soveltuva Suomessa suoritettu ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai aikaisempi sosiaalialan opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Jos äidinkielesi on joku muu kuin suomi tai ruotsi, sinun tulee esittää kirjallinen todistus kielitaidosta (laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 13 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Luemme eduksi:

- Kokemuksen työskentelystä päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa - Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn suunnitteluun - Hyvät organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot - Kokemuksen Apotti asiakastietojärjestelmän käytöstä.

- Huumorintajun ja joustavan asenteen muuttuviin suunnitelmiin.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Sosiaaliohjaaja Taina Kivelä
p. 09 310 20901
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja, vuorotteluvapaasijaisuus

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti