Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalipalvelut, Kirkkonummi

Haemme sosiaalityöntekijää aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen Länsi Uudenmaan hyvinvointialueen Lounaiselle alueelle.

Lounaisella alueella työskentelevät Kirkkonummen ja Raasepori/Hangon aluetiimit. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä ja alueella on yhtenäiset käytännöt; mm. yhteinen neuvontanumero.

Aikuisten sosiaalipalvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja, sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti 18-64 -vuotiaita. Sosiaalityö on luonteeltaan muutosta ja osallisuuksia tukevaa työtä, jonka tavoitteena on yhdessä yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen kanssa lieventää elämäntilanteen vaikeuksia, vahvistaa yksilöiden ja perheiden omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta sekä edistää yhteisöjen sosiaalista eheyttä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti päivystysluonteiset ja kiireelliset asiat sekä niiden selvittäminen mutta myös palvelutarpeen arvioinnit ja tarvittavat päätökset sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaan.

Ensisijainen työpiste on Kirkkonummella, jossa tiimisi sijaitsee. Kirkkonummen aluetiimi työskentelee uudessa Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa back office tiloissa. Tiloissa on myös erilliset huoneet, missä voi tavata asiakkaita ja tarvittaessa työskennellä ilman keskeytyksiä. Osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia. Meillä on liukuva työaika. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja toimistohenkilöstöä. Tukea työhön saat alueen kollegoilta ja esihenkilöiltä sekä työnohjauksessa. Tiimistä saa työparin aina tarvittaessa.

Työ on itsenäistä, haastavaa ja kiinnostavaa ja sinulla on mahdollisuus kehittää sitä yhdessä kollegoiden kanssa. Tiimissä työskennellään sujuvasti kahdella kielellä; suomeksi ja ruotsiksi, joten kielitaitokin karttuu työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuisten sosiaalipalvelut, Jokiniityntie 37, 02400 KIRKKONUMMI

Työaika: 37,45h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, yhteistyötaitoija sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: Kokemusta aikuissosiaalityöstä ja/tai päivystyksellisestä työstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa Katri Indrén (johtava sosiaalityöntekijä) sekä Jenny Rusk (palveluyksikköpäällikkö), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti