Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, aikuisten tiimi Lahti

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan perhesosiaalityöhön keskitettyyn yksikköön, aikuisten tiimiin. Työsuhteen alkaessa työpisteesi sijaitsee Lahden toimipisteessä.

Perhesosiaalityö vastaa hyvinvointialueella lapsiperheiden aikuisten ja lasten arjessa nouseviin tuen tarpeisiin. Työskentelet sekä vastaa lapsiperheiden aikuisten asioista. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä lasten työntekijöiden kanssa, mutta et vastaa lasten asioiden hoitamisesta. Työparinasi aikuisten asioissa on tarpeen mukaan sosiaaliohjaaja tai perheohjaaja.

Tehtäviisi kuuluvat lapsiperheiden aikuisten vireille tulleiden sosiaalihuollon asioiden käsittely, palvelutarpeen arviointien tekeminen sekä aktivointisuunnitelmien tekeminen yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Lisäksi toimit omatyöntekijänä ja vastaat perheiden aikuisten suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Käsittelet yksilölliseen harkintaan perustuvaa sekä ehkäisevää toimeentulotukea.

Me tarjoamme

- monipuolisia sosiaalityön tehtäviä perheiden aikuisten parissa

- osaavat ja kivat työkaverit

- perehdytyksen työhön

- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen

- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Työssä liikutaan Päijät-Hämeen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työn luonteen vuoksi. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Junayhteys Kouvolasta puoli tuntia. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuuden.


Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Maksamme tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 7 % ensimmäisen vuoden ajalta. Rekrytointilisää ei makseta samanaikaisesti muiden lisien kanssa, esim. henkilökohtaisen lisän kanssa.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry
http://www.facebook.com/paijatharekry

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Saila Herrala-Tuunainen

puh. 050 539 1608

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti