Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, nuorten jälkihuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Nuorten jälkihuolto

Kielotie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 14.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 30.11.2022


Hei sinä nuorten aikuisten kanssa työskentelystä kiinnostunut, meillä on tehtävä juuri sinulle! Haemme sosiaalityöntekijän sijaista lastensuojelun jälkihuoltoon.

Nuorten oikeus jälkihuoltoon laajeni vuonna  2020. Olemme Vantaalla aktiivisesti olleet kehittämässä ja uudistamassa jälkihuoltoa ja sen sosiaalityötä. Jälkihuollon työryhmässä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää, 10 lähityötä tekevää sosiaaliohjaajaa ja sairaanhoitaja. Jälkihuollon tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä Vantaalla muiden nuorten aikuisten toimijoiden kanssa nuorten asioiden ja palveluiden edistämiseksi.

Jälkihuollon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien nuorten aikuisten (18-25 -vuotiaiden) vastuusosiaalityöntekijänä. Vastaat itsenäistyvän nuoren asiakassuunnitelman laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta sekä tarvittavien palveluiden järjestämisestä. Sosiaalityöntekijänä arvioit tukitoimia ja teet päätökset jälkihuollon palveluihin liittyen. Lisäksi teet yhteistyötä eri verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tarvittaessa nuoren perheen ja hänen vanhempiensa kanssa. Jälkihuollon sosiaalityössä teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun ja lähikuntien jälkihuollon yksiköiden kanssa.

Jälkihuollossa sinulla on käytettävissä jälkihuollon kenttään keskittynyt ja orientoitunut työryhmä. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työssä pärjää reippaalla ja aloitteellisella työotteella ja hyvillä vuorovaikustaidoilla. Tarvitset myös kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.  Vantaan organisaation ja Apotti-asiakastietojärjestelmän aiemmasta tuntemuksesta on etua, mutta eivät ole välttämättömiä edellytyksiä. Tarjoamme tiiviin perehdytyksen sekä esihenkilön ja työyhteisön tuen työllesi.

Opinnot vielä kesken? Laillistettujen  sosiaalityöntekijöiden puuttuessa voimme huomioida sosiaalityön sijaispätevyyden täyttävät hakijat. On myös mahdollista sopia viransijaisuuden hoitamisesta osa-aikaisesti.

Odotamme hakemustasi!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3753,94
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

johtava sosiaalityöntekijä
Ahlström Hanna
040 548 6532
hanna.ahlstrom@vantaa.fi

Sosiaalityön esimies
Johanna Hankomäki
040 755 6037
johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 13.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, nuorten jälkihuolto

Vantaa
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti