Skip to main content

Sosiaalityöntekijä Sisätaudit ja kuntoutus

Lämpimästi tervetuloa HUS Hyvinkään sairaalaan vakinaiseen sosiaalityöntekijän toimeen. Mielenkiintoinen tehtävä monialaisessa työympäristössä vapautuu 3.6.2024.  

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen mukavaan ja kollegiaaliseen sosiaalityön tiimiin 3.6. alkaen tai sopimuksen mukaan Hyvinkään sairaalaan. 

Tässä tehtävässä pääset tekemään terveyssosiaalityötä osana kollegiaalista ja innostunutta työyhteisöä, johon kuuluu sekä pidempään terveyssosiaalityötä tehneitä, että uransa alussa olevia sosiaalityöntekijöitä. Esihenkilö ja kollegat ovat tukena päivittäisessä asiakastyössä. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja työhuone. 

Sosiaalityöntekijän tehtävät sijoittuvat aikuisten työalueille, sisätautien osastoille ja poliklinikoille. Sosiaalityöntekijä työskentelee oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työyhteisöä vastaamalla potilaiden sekä heidän lähipiirinsä sosiaalityön tarpeeseen. Sosiaalityön asiantuntemusta tarvitaan erityisesti viranomaisyhteistyössä ja verkostoissa työskennellessä sekä kuntoutuksen suunnittelemisessa. Terveyssosiaalityö on luonteeltaan nopeatempoista sosiaalityötä sairaalassa virka-aikaan, mutta se sisältää myös suunnitelmallista poliklinikalla tehtävää työtä. 

Terveyssosiaalityön keskiössä ovat sairauden tuomat muutokset asiakkaan ja perheen elämäntilanteessa, minkä vuoksi työ vaatii kykyä hahmottaa ja yhteen sovittaa kokonaisuuksia monesta eri näkökulmasta. Hyvä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus, verkostotyön laaja osaaminen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Edellytämme sinulta joustavaa työotetta ja kykyä toimia oma-aloitteisesti. Aikaisempi työkokemus aikuisten somaatiikan terveyssosiaalityöstä sekä palliatiivisesta sosiaalityöstä katsotaan eduksi. 

Terveyssosiaalityön yksikkö tarjoaa 20 eri toimipisteessä palveluita useille eri lääketieteen erikoisaloille. Yksikössämme on 9 vastuuryhmää esihenkilöineen ja 78 sosiaalityöntekijää. Tarjoamme tutkitusti hyvän työilmapiirin ja perehdytyksen. Tuemme osaamisesi kehittämistä ja tarjoamme säännöllisiä koulutuksia. Käytössämme on liukuva työaika. 

HUS tarjoaa erilaisia henkilöstöetuuksia, esimerkiksi työpaikkaruokailun, palvelussuhdeasuntoja, sairaan lapsen hoitopalvelun ja liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvoinnin tukemiseen. Helsingin ja Hyvinkään sairaalan välillä liikennöi työntekijöille maksuton HUS-bussi.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuulemme Sinusta mielellämme!

Työaika on 37 h 45 min /viikko. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää: Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Riihelä-Palmu, p. 050 427 5275 ja/ tai johtava sosiaalityöntekijä Pirjo Holm p. 050 427 2338

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Sisätaudit ja kuntoutus -yksikössä tutkimme ja hoidamme sisätautipotilaita, joilla on useita eri sairauksia ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi vastaamme kuntouttavista palveluista kuten fysioterapiasta, toimintaterapiasta ja apuvälinepalveluista sekä terveyssosiaalityön ja ravitsemusterapian palveluista erilaisten sairauksien hoidon tukena. Geriatrian erikoisalalla tavoitteenamme on iäkkäiden potilaiden hyvä ja yksilöllinen hoito, elämänlaatu ja toimintakyky huomioiden. Annamme laajasti konsultaatiotukea muille erikoisaloille, ja meille on myös keskitetty valtakunnallisesti harvinaisia sairauksia.

Hae ennen 17.05.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä Sisätaudit ja kuntoutus

HUS
Hyvinkää
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti