Skip to main content

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Lasten ja nuorten vammaispalvelut

Vammaispalveluiden lasten ja nuorten tiimiin avautuu sosiaalityöntekijän virat. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä vammaissosiaalityössä. 

Haettavan tehtävän työpisteet sijaitsevat juna-asemien läheisyydessä Hyvinkään Rentolla ja Järvenpäässä Myllytiellä, molemmat työpisteen ovat lähellä rautatieasemaa. Asiakkaita vastaanotamme heidän kotikunnissaan ja usein kotikäynnein, mutta myös etätyö on meillä luonteva osa työtä. 

Tehtäviisi kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten lasten ja alle 25-vuotiaiden nuorten sekä heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö. Työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista ja päätöksentekoa vammais- ja kehitysvammapalveluista sekä omaishoidon tuesta. Suunnitelmallista sosiaalityötä tehdään yhteistyössä asiakkaan verkostojen kanssa.  Työnjakoa on kehitetty ja kehitetään edelleen Keusoten vammaissosiaalityössä. Sosiaalityöntekijä vastaa tiimissä erityisen tuen tarpeessa olevista ja laajojen palvelukokonaisuuksien asiakkaista, työparityö on myös luonteva osa työtä. 

Odotamme sinulta erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, taitoa toimia monialaisissa verkostoissa sekä kehittämismyönteisyyttä. Vammaissosiaalityön tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi muuta sosiaalityön työkokemusta 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän. Pääset ammatilliseen ja osaavan työtiimiin, jossa on hyvä tehdä vammaissosiaalityötä. Työtäsi tukee myös tiimin lähiesihenkilö. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalityöntekijän pätevyys sekä soveltuvuus, mutta kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat, joilla on vaadittavat opinnot viransijaisuudessa työskentelyyn. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen virkasuhde (2kpl) alkaen 1.7.2024 tai sopimuksen mukana
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4051,99 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää sekä voimme hyödyntää myös Keusoten vinkki- ja sitoutumispalkkiota. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön esihenkilö Lea Finer, puh. 050 497 8910, [email protected].

Hakuaika päättyy 30.5.2024 klo 14.00. Hakuaika alkaa: 16.05.2024 13:00Hakuaika päättyy: 30.05.2024 14:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti