Skip to main content

Specialist, Payroll Analytics

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Haemme nyt Metsä Groupin HR-organisaatioon  

SPECIALIST, PAYROLL ANALYTICS

tehtävään työehtosopimusten ammattilaista, jolla on kokemusta työajan hallinnasta ja työvuorosuunnittelusta.

Millainen työ sinua odottaa?

Olet vahvasti mukana Metsä Groupin HR-organisaation tukena työajan ja työehtosopimusten tulkinnassa. Tehtävää voit hoitaa joko Metsä Groupin Jyväskylän toimistolla tai pääkonttorillamme Espoon Tapiolassa.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Osallistut aktiivisesti palkkakustannusten ja työaikadatan tulkintaan liittyvien kysymysten käsittelyyn
  • Tuet HR-organisaatiota yrityskohtaisten työehtosopimusten tulkinnassa
  • Suoritat työaikaan ja palkkakustannuksiin liittyvää laskentaa, raportointia ja tietojen analysointia
  • Olet vastuussa palkkatilastojen ja -vertailujen kehittämisestä ja niiden toteuttamisesta
  • Osallistut aktiivisesti työehtojen, toimintamallien ja prosessien kehittämiseen
  • Olet mukana erilaisissa työaikaan ja palkkahallintoon liittyvissä kehitysprojekteissa

Tule mukaan tiimiin, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä!

Mitä odotamme sinulta?

Olet jo useamman vuoden ajan toiminut vastaavanlaisessa roolissa, ja sinulla on vankka kokemus työehtosopimuksista ja niiden käytännön soveltamisesta. Hallitset myös työaikalain ja palkkahallinnon monimutkaisuudet. Päivittäinen numeroiden ja Excelin työstäminen on sinulle mieluisaa ja osaat hyödyntää dataa päätöksenteon tueksi. Numeroiden maailma kiehtoo sinua, ja pyrit tuomaan lisäarvoa organisaatiollesi.

Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti, olet innokas oppimaan ja tartut oma-aloitteisesti tehtäviin. Aikaisempi kokemus teollisuussektorilta katsotaan eduksesi. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava koulutus.

Miksi Metsä?

Metsä Group on globaali toimija, jolla on vahvat juuret Suomessa ja suomalaisissa metsissä. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön jokaiselle. Metsä Groupissa panostetaan hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Metsä Group tarjoaa kehitys ja koulutusmahdollisuuksia ammatilliselle kasvulle.

Metsä Groupissa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja palkitsemisesta hyvin tehdystä työstä. Tärkeää on, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja että luodaan edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Metsä Groupissa osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Tämä tehtävä vaatii asiantuntemusta ja intoa. Tehtävässä saat mahdollisuuden vaikuttaa palkkahallinnon ja työaikadatan kehittämiseen osaavassa tiimissä. Monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä pääset laajentamaan osaamistasi ja työskentelemään motivoituneiden kollegoiden kanssa.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee
 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin. ​

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti. ​

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.​

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/Anonyymi-rekrytointi.aspx

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass Human Resource Groupin konsultti Nina Laszlo-Bäckström +358 50 595 6041, [email protected].

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Jos tunnet olevasi etsimämme osaaja ja haluat olla mukana kehittämässä Metsä Groupin HR-toimintoja, hae tehtävää oheisen linkin kautta. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Haku on auki 2.10.2023 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Specialist, Payroll Analytics

Jyväskylä
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti