Skip to main content

Sulautetun elektroniikan suunnittelija

Etsimme sulautetun elektroniikan suunnittelijoita, joilla on kyky toteuttaa myös sulautetun ohjelmistosuunnittelua.

Pääset tekemään mielenkiintoisia projektitöitä uusien innovaatioiden parissa. Hankkeet vaihtelevat tutkimusprojekteista tuotteistushankkeisiin. Työnkuvaasi kuuluu ongelmanratkaisua, ideointia ja suunnittelua yhteistyössä tiimisi kanssa. Olet kiinnostunut uusista tekniikoista ja hands-on kehittämisestä sekä haluat työskennellä monialaisissa tuotekehitysprojekteissa. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Voit valita, työskenteletkö pääsääntöisesti Espoossa vai Salossa. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Tässä roolissa tarvitset:

  • Vahvaa osaamista elektroniikan ja sulautetun ohjelmistosuunnittelusta.
  • Kykenet toteuttamaan elektroniikkaprojektin komponenttivalinnat, piirikaaviot ja layoutit.
  • Intoa ideoida, suunnitella, rakentaa ja testata elektroniikkaa, anturointeja ja mittausjärjestelyjä sekä etähallintaohjelmistoja
  • Järjestelmällisyyttä ja kykyä dokumentoida sekä halua saattaa projektit loppuun
  • Tavoitteen ymmärtämistä ja kykyä nähdän tarpeet tilaajan näkökulmasta sekä tarvittaessa sopeutumiskykyä tavoitteen muutokseen
  • Kokemusta elektroniikan mittavälineistä sekä käsityökaluista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme kaiken ohjelmisto-osaamisen, harrastuneisuuden laiterakennuksen parissa ja projektityöskentelykokemuksen. Samoin arvostamme ymmärrystä tuotekehitysvaiheista ideasta tuotteeksi.

Tärkeintä meille on asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja niiden ratkaiseminen. Menestyt tässä työssä, kun haluat ymmärtää miksi jokin toimii ja kykenet esittämään omat ajatuksesi selkeästi – ja myös kyseenalaistaa asioita rakentavasti. Pystyt myös aloittamaan ratkaisun hahmottelun vaikka speksi olisi vajavainen.

Miksi tulisit juuri LINKille töihin?

Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Saat vakituisen ja kokoaikaisen työn ja hyvät työsuhde-edut. Perustasoisen työterveyspalvelun lisäksi saat terveysvakuutuksen, joka kattaa erikoislääkäritasoisen hoidon. Vakioetuihimme kuuluvat myös puhelinetu, lounasetu, kuntosalin käyttöetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Liukuva työaika ja mahdollisuus etä- ja hybridityöhön antavat arkeesi joustoa.

Pääset työskentelemään huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. LINKin omassa hyvin varustetussa 200m2 protopajassa pääset testaamaan ideoita ja likaamaan kätesi niin halutessasi. Omatkin projektit ovat pajalla sallittuja - rakensitpa sitten dronea, polkupyörää tai keittiön pöytää.

LINKin monialaisuus näkyy päivittäisessä työssä. LINKin asiakasprojekteille on tyypillistä integroitu suunnittelu, jossa eri alojen suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaisen osaamispaketin.

Haluat tietysti tietää minkälaisten projektien parissa tulet työskentelemään? Aina tulee uutta, mutta hyvän yleiskuvan saat, kun käyt tutustumassa referensseihimme kotisivuillamme. Urasivuillamme kerromme esimerkiksi millaista porukkaa meillä on töissä.

Sinä voit olla seuraava LINKiläinen!

Toimi pian ja hae tehtävään viimeistään 31.05.2023 urasivujemme kautta. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakuja ja haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuajalla ja etenemme palkkaukseen sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Onni-Matti Halkola /Director, Technology
+358 40 6634664 tai onni-matti.halkola(at)linkdesign.fi

Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme noin 50 hengen ryhmä käytettävyyden, muotoilun, mekaniikan ja teknologian asiantuntijoita. Toimipisteemme sijaisevat Espoossa ja Salossa. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia luomaan uusia menestystarinoita. Lue lisää: www.linkdesign.fi.

LINK design and development vaikuttavuus

LINK design and development synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

LINK design and development synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for LINK design and development

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko LINK design and development Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sulautetun elektroniikan suunnittelija

Espoo
Salo
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 23.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Company Personnel: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti