LINK Design and Development Oy

LINK Design and Development Oy

Tietoa yrityksestä

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijayritys. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tosielämän tarpeisiin. 

Me LINKillä olemme olleet suomalaisen yritysmaailman muutoksen tekijöitä ja katalysaattoreita yli kymmenen vuoden ajan. Missiomme on alusta saakka ollut luoda uutta liiketoimintaa ja menestystä asiakkaillemme integroidun kehityksen keinoin – yhdistämällä muotoilu, teknologia ja käytettävyys uniikeiksi ratkaisuiksi. Teemme työtä sekä julkisen sektorin että teollisuuden ja yksityisen sektorin parissa. Asiakaskenttämme on laaja - startupeista kansainvälisiin yrityksiin ja isoihin kaupunkeihin - ja se tekee tästä hommasta mehukkaan.

Lisätietoa LINKistä: linkdesign.fi
LINKin urasivut: ura.linkdesign.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tekniikan alan suunnittelupalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
ICT-asiantuntija, Ohjelmistokehitys, Back-end Developer, Front-end Developer, Ohjelmoija, Software Developer, Technology Architect, Suunnittelu ja muotoilu, Design Engineer, Palvelumuotoilija, Web-suunnittelija, Development Engineer, Diplomi-insinööri, Koneinsinööri, Mechanical Design Engineer
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Mekaniikka, Teollinen suunnittelu, Visuaaliset taiteet ja muotoilu
Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Työpaikan ominaisuudet: 

Ilmaiset välipalat tai juomat
Joustavat työajat
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat