Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suuhygienisti, Nummelan hammashoitola

Haemme suuhygienistiä vakinaiseen työsuhteeseen Nummelan hammashoitolaan.

Meillä suuhygienistin työn sisältöön kuuluu monipuolisesti lasten suun terveystarkastuksia, aikuispotilaiden hoidon tarpeen arvioita, parodontologista hoitoa ja omahoidon ohjausta.

Työilmapiirimme on rento ja positiivinen, sekä pyrimme yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Hoitotyön tavoitteissa pyrimme ennaltaehkäisevään työskentelyyn ja asiakkaan osallisuuteen ja arvostamme myönteisyyttä asiakaspalvelussa sekä kehittämishalukkuutta. Olemme koulutusmyönteisiä ja järjestämme myös sisäistä koulutusta suunnitellusti henkilöstön tarpeista lähtien. Hammaslääkärin konsultointi on meillä mahdollista ja teemme moniammatillista yhteistyötä terveysaseman muiden työntekijöiden kanssa.

Sijaintimme on Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta Nummelan hammashoitolassa. Työaikamuotona meillä on yleistyöaika ja viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi ja meillä on tarjolla myös lisätyömahdollisuuksia.

Olisitko sinä etsimämme suuhygienisti?

Etsimme joukkomme joustavaa tekijää, joka kykenee omatoimiseen työskentelyyn. Arvostamme oman työn organisointikykyä ja positiivista asennetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi pian!

Työpaikan nimi ja osoite: Nummelan hammashoitola, Nummenselkä 2, 03100 Nummela.
Työaika: 38 h 15 min / viikko.
Tehtävä on vakinainen. Tehtävässä on mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen.

Kelpoisuusvaatimukset: terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus. Edellytämme myös riittävää suomen kielen taitoa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa suun terveydenhuollon osastonhoitaja, Viola Storm, [email protected], p. 044 042 1417.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2917,20 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.02.2024 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-68-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.01.2024 14:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ca7f24b5-caf9-43f7-b62d-efe66904e51d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti