Skip to main content

Suunnittelija, Luja-Superkylpyhuonemoduuli

Miltä kuulostaisi monipuolinen työ menestyvässä ja alati kehittyvässä perheyrityksessä? Kiinnostaisiko tehtävä, jossa näet läpileikkauksen suomalaisesta rakentamisesta ja pääset kehittämään ammattitaitoasi rautaisessa tiimissä, osana alan johtavaa betoniteollisuusyritystä?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

ELEMENTTISUUNNITTELIJAA

osaksi Luja-superkylpyhuonetiimiämme.

Suunnittelijana toimit yhteistyössä rakennuttajien, eri alan suunnittelijoiden, myynnin ja tuotantomme kanssa. Olet elementtisuunnittelun asiantuntijana mukana myös tarjoustoiminnassa ja myynnin tukena asiakaskontakteissa sekä projektien suunnittelun läpiviennissä.

Parhaat edellytykset menestymiseen tässä tehtävässä antaa soveltuva tekninen koulutus ja suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus (Autocad ym.). Aikaisempi kokemus rakenne- ja/tai elementtisuunnittelusta, LVIS suunnittelusta tai elementtituotannosta katsotaan eduksi. Voit olla joko kokenut suunnittelija tai urasi alussa. Pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle kehittämään Lujan Supertuoteperhettä ja kehittymään kanssamme alan huippuasiantuntijaksi. 

Voit sijoittua jollekin useista tehdassijainneistamme tai päättää työskennellä etänä - tehtävään perehtyminen tapahtuu kuitenkin Kärsämäen tehtaalla. 

Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen, ja pidämme henkilöstöstämme huolta. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen ja henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Meillä pääset kehittymään alan huippuasiantuntijaksi sekä seuraamaan aitiopaikalta alan kehittymistä niin uusimpien tuoteinnovaatioiden kuin betonin ympäristövastuullisuudenkin kehittämisen näkökulmasta.

Mikäli ura Lujalla voisi olla seuraava suuntasi, ole meihin yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin!  Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista voit kysyä Kehityspäällikkö Timo Haapaviidalta p. 044 585 2400 tai Tuotantovastaava Juha Ojakoskelta p. 044 585 2406.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija, Luja-Superkylpyhuonemoduuli

86710 Kärsämäki
Oulu
85800 Haapajärvi
Kajaani
Kuopio
84100 Ylivieska
Kokkola
Etätyö
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.05.2023

Company Personnel: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti