Skip to main content

System Safety Engineer

Toiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme Conlog Oy:n tytäryhtiö SK-Lift Oy:lle System Safety Engineeria vakituiseen työsuhteeseen. Yritys on Suomen johtava turvallisuus- ja puolustusalan mobiilien järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittaja.

Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta työsuhde solmitaan suoraan SK-Lift Oy:n kirjoille ja se alkaa heti/sopimuksen mukaan

Haemme asiantuntijaa vastaamaan tuotteiden järjestelmäturvallisuudesta koko tuotteiden elinkaaren ajan. Toimit osana projektiorganisaatiota, joka mahdollistaa tuotteiden järjestelmäturvallisuuden toteutumisen niiden suunnittelusta koko elinkaaren loppuun.

Tehtäviisi kuuluvat laitesuojien ja mastojärjestelmien toimitusprojekteissa tunnistaa, analysoida ja raportoida tuotteeseen liittyvät henkilö-, järjestelmä- ja ympäristöriskit sekä analysoida vaihtoehdot tunnistettujen riskien poistamiseksi tai vähentämiseksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (insinööri / DI). Pidämme etuna kokemusta projektityöskentelystä, laatustandardeista (esim. AQAP ja ISO), teknisistä standardeista (esim. MIL ja STANAG) sekä vikaantumisanalyysien teosta (esimerkiksi FMEA). Olet yhteistyökykyinen yli organisaatiorajojen, ja ymmärrät sekä sisäisen että ulkoisen asiakkaan tärkeyden. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Toivomme sinulta myös syvempää ymmärrystä koneiden ja laitteiden toimintaperiaatteista ja kykyä hahmottaa toimintakokonaisuuksia. Konetuntemuksen lisäksi kokemus hydrauliikan parista katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Ensisijainen työntekopaikkasi sijaitsee SK-Lift Oy:n moderneissa työskentelytiloissa Pirkkalassa, mutta myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista. Työn luonteen vuoksi edellytämme nuhteetonta taustaa ja paikkaan valitulle henkilölle tehdään myös turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvavassa organisaatiossa. Pääset mukaan mielenkiintoisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin projekteihin mahtavan tiimin tukemana.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.

Hae paikkaa viimeistään 19.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

SK-Lift Oy

Tarjoamme mastojärjestelmät toimialan erityisosaamisellamme.
Erikoisosaaminen Puolustusvoimille räätälöidyissä mastojärjestelmissä
Toimintamme ja toimitilamme ovat Puolustuvoimien KATAKRI II:n mukaan tasolla IV.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

System Safety Engineer

Barona Teollisuus
Pirkkala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti