Skip to main content

Haemme Enontekiölle Tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu tarjoilijan tehtävät hotellin ravintolassa. Ruoka annosten tarjoilua, baarissa juomien tekoa ja muita perus tarjoilijan töitä. Työ on vakituinen ja työtä tehdään klo 08-23 välillä 2-vuorossa, on mahdollista tehdä vain sesongin ajan töitä. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta ahkeraa työ-otetta, joustavuutta, sekä luotettavuutta ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Asiakas pystyy tarjoamaan asunnon edullisene hintaan. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, [email protected].

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteystiedot: Niilo Evikoski, 040 580 2868, [email protected].
Työpaikan osoite: Enontekiö, 99400 Enontekiö
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4fa435b1-f...
Ilmoitus jätetty: 22.04.2024 07:25
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4fa435b1-f14d-443a-b860-4273d09b6fc5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
99400 Enontekiö
Lappi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Mänttä-Vilppula
Barona HoReCa
Kuusamo
CDK Rekryapu Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti