Skip to main content

Tax Manager, Employment Tax and International Assignments

Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa. 

 

Etsimme jo hieman kokemusta kartuttanutta veroasiantuntijaa vakituiseen tehtävään osaksi kasvavaa vero- ja lakipalveluidemme People Services-tiimiä. 

 

People Services-tiimissä vastaamme kansainväliseen työskentelyyn liittyvistä tehtävistä. Verotuksen ja sosiaaliturvan ohella autamme yritysasiakkaitamme muun muassa komennus-, ja veropolitiikkojen, komennussopimusten sekä työlupa- ja asettautumiskysymyksen kanssa. Lisäksi avustamme asiakkaitamme vaativissa ennakkoperinnän ja palkitsemisen kysymyksissä. Työskentelemme monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa vahvasti kansainvälisessä työympäristössä. 

 

Tax Managerin (Employment Tax & International Assignments) tehtävässä: 

  • Olet mukana asiakasrajapintatyöskentelyssä varmistamassa toimeksiantojen laadun ja toimit projektien vastuuhenkilönä 
  • Vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja omista projektiasiakkaista sekä näiden asiakkuuksien kasvattamisesta 
  • Tuet ja ohjaat nuorempien tiiminjäsenten työskentelyä kotimaiseen ja kansainväliseen työskentelyyn liittyvissä vero- ja sosiaaliturvaselvityksissä, laskelmissa ja tarvittavissa ilmoituksissa sekä hakemuksissa 
  • Osallistut ennakkoperintään ja muihin työnantajavelvoitteisiin liittyvään laaja-alaiseen neuvontaan, ennakkoratkaisuhakemusten laadintaan sekä avustat veroriidoissa. 
  • Olet mukana neuvomassa palkitsemisjärjestelmiin liittyvissä vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä 
  • Saat laajempaa ymmärrystä ulkomaantyöskentelyn vaatimuksista ja pääset osallistumaan kiinnostaviin kansainvälisen henkilöverotuksen tehtäviin 

 

Toivomme sinulta 

  • Soveltuvaa kaupallista tai oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa 
  • Kiinnostusta verotusta kohtaan ja erityisesti halua syventää osaamistasi kansainvälisessä henkilöverotuksessa. 
  • Aiempaa työkokemusta henkilöverotuksesta, ennakonperinnästä tai kansainvälisestä sosiaaliturvasta 
  • Sopivasti uteliaisuutta sekä paloa uuden oppimiseen ja jatkuvaan kehittymiseen omassa roolissasi 
  • Proaktiivista ja itsenäistä otetta päivittäisessä tekemisessäsi 
  • Myyntiorientoituneisuutta 
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa 

 

Tarjoamme sinulle 

Mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa jamahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:llä. Kollegasi People Services-tiimissä ovat alan huippuosaajia, käytössäsi ovat modernit työvälineet sekä laaja koulutusvalikoima ja pääset kasvattamaan omaa liiketoiminnallista osaamistasi laaja-alaisesti. Työelämän tasapainon varmistamiseksi työskentely meillä on joustavaa ja työskentelemme hybridimallilla,jotta voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, muun elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. KPMG tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

 

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:lle! 

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 2.6.2023!Hakiessasi tehtävään pyydämme sinua liittämään CV:si ja vastaamaan lyhyesti neljään kysymykseen hakemuskirjeen kirjoittamisen sijaan. Voit myös halutessasi liittää hakemuskirjeen liitetiedostona.Voit lähettää CV:si meille suomen tai englannin kielellä. 

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytoijaan. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Heidi Viikari, puh. 040 7250723 (tavoitettavissa tiistaina  21.5. klo 14-16 sekä tiistaina 28.5. klo 9-11) ja Marika Kaitamaa, puh. 0409112643 (tavoitettavissa torstaina 23.5. klo 13-15). Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Talent Acquisition Advisor Christina Koikkalaiseen, [email protected].  

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tax Manager, Employment Tax and International Assignments

Helsinki
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 03.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti