Skip to main content

Tekninen asiakaspalvelija

Nyt olisi avoinna työpaikka Tekniseen asiakaspalveluun ja palvelutuotantoon! Jos sinulla on ollut mielessäsi uudet työkuviot Jyväskylässä, niin olisiko tästä siihen vastaus?

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys. He ovat panostaneet vahvasti tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt luotettavia ja monipuolisia tuotteita ja palveluita yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden sähköisten liiketoimintojen toteuttamiseksi. Vahva osaaminen, valmiit tuotepaketit sekä asiantunteva asiakaspalvelu toimivat saumattomasti yhdessä. Kaikki tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu Suomessa. Kiinnostuitko? lue lisää www.online.fi

Teknisen asiakaspalvelun ja palvelutuotannon tehtävissä työnkuvasi koostuu monipuolisesti yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta sähköposti- ja hosting-palveluiden parissa prosessin kaikissa vaiheissa. Perinteisen sähköpostin lisäksi Online Solutions Oy tarjoaa suojattua sähköpostia ja sähköpostiturvaa (www.secmail.com). Tehtävääsi kuuluu myös palvelujen käyttöönottoja, muutoksia ja hallinnointia. Neuvot yritysasiakkaita ja heidän yhteyshenkilöitään sähköpostitse ja puhelimitse, opastaen heitä esimerkiksi sähköpostipalvelujen, sähköpostien reitityksen, roskapostien ja haittaviestien torjunnan, nimipalveluiden sekä VPN-yhteyksien ja niiden määrittelyjen parissa.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta ja osaamista verkkotunnusmaailmasta, sähköpostista, webhotelleista ja tietokannoista. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä arvostamme hyviä tiimityötaitoja, sillä töitä tehdään tiiviisti osana tiimiä. Toivomme sinulta lisäksi vähintään perusosaamista Linux-palvelinjärjestelmien parista. Paikka on myös tarjolla harjoittelijalle, jolle on mahdollisuus vakituiseen työhön onnistuneen harjoittelujakson jälkeen. Mikäli myös vastuullisempi rooli kiinnostaa, on mahdollisuus napata vetovastuu Teknisestä asiakaspalvelusta!

Tarjoamme sinulle kuukausipalkkaista sekä pitkäaikaista työtä mielenkiintoisessa ja kehittävässä ympäristössä. Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaan omille kirjoille, ja työsuhteesi tulee olemaan toistaiseksi voimassaoleva. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään ensisijaisesti toimistoaikoina. Tarvittaessa myös osa-aikaisesta tai ilta / viikonloppupainotteisesta työstä voidaan neuvotella. Viihtyisät työtilat sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa.

Jos olet yhtä motivoitunut kuin me ja sinulla vaaditut taidot ja kokemus, niin lähetä meille hakemus jo tänään! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä muut mahdolliset dokumentit. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella.

Aloitamme hakemusten käsittelyt sekä haastattelut jo hakuaikana! 

Kysyttävää?

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Petra Jokilehto
HR-Asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5995265
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti