Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen asiantuntija

RemaSawco on Pohjoismaiden johtava sahateollisuuden säätö- ja mittausjärjestelmien toimittaja. Palvelu- ja ratkaisutoimituksillamme autamme sahoja parantamaan tehokkuutta, laatua ja lisäämään arvoa digitaalisen muutoksen avulla. Järjestelmiämme käytetään tukkien ja sahatavaran laadun mittaamiseen sekä sahojen tuotantoprosessien optimointiin. RemaSawco on osa Image Systems Groupia, joka on listattu Nasdaq Stockholm Stock Exchange Small Cap -listalle. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.remasawco.se.

Haemme asiakkaallemme RemaSawco Oy:lle monipuolisiin ja vaihteleviin teknisiin tukitehtäviin

Teknistä asiantuntijaa

Tehtävässä autat asiakkaita etäyhteyksien avulla ratkaisemaan heidän teknisiä ongelmiaan. Tekemiselläsi varmistat, että tuotteen loppukäyttäjät onnistuvat omassa työssään. Suoritat myös vianhakuja sekä koulutat asiakkaita tuotteen käyttöön. Tukitehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tuotteiden käyttöönottoihin ja päivittäisiin huoltotehtäviin.

Tehtävässä menestymistä auttaa, jos haluat selvittää tekniset ongelmat, olet asiakaslähtöinen ja positiivinen persoona sekä olet valmis oppimaan uusia asioita ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Tulet työskentelemään kotimaan loppuasiakkaiden kanssa suomen kielellä ja ulkomaille englannin kielellä, joten sinulla tulee olla hyvä englannin kielen taito. Venäjän tai ruotsin kielen taidon katsomme isoksi plussaksi kuten myös tietämyksen mekaanisesta puuteollisuudesta.

Hakijalta edellytämme:

  • Tehtävään soveltuva tekninen tutkinto tai kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta
  • Vianetsintä- ja ongelmanratkaisukyky
  • Kyky ja halu oppia uusia asioita sekä jakaa omaa osaamistaan
  • Sujuvat suomen ja englannin kielten taidot
  • Tietotekninen osaaminen

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään tehtävän kansainvälisessä asiakasyrityksessämme. Yrityksessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista mm. lounas- ja virike-edulla sekä kattavalla työterveyshuollolla. Käytössä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Toimipaikkasi voi sijaita joko Mikkelissä tai Lahdessa. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

Rekrytointikumppanina toimii Go On Mikkeli ja lisätietoa rekrytointiprosessista antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.

Tarvittaessa lisätietoa yrityksestä ja tehtävästä antavat RemaSawco Oy:n Service manager Aaro Ylönen puh. 040 823 5078 tai COO Sami Sjöblom puh. 040 080 1926. Soittoajat: ti 26.10.2021 klo 11.00-13.00 ja ti 2.11.2021 klo 11.00-13.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.11.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti