Skip to main content

Tekninen isännöitsijä

MEISTÄ

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry on vuonna 1990 perustettu yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistys on etenkin nuorten asumisen paikallinen asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus asumisen sisältöpalveluiden kehittämisestä ja nuorten asunto- ja asumisolojen parissa tehtävästä vaikuttamistyöstä. Olemme Nuorisoasuntoliitto NAL ry:n paikallisyhdistys, ja toiminta-alueenamme ovat Jyväskylä, Laukaa ja Muurame. Ylläpidämme omistamamme yhtiön kautta kiinteistöjä ja tuotamme muun muassa asuinhuoneistojen vuokraus- ja kunnossapitotoimintoja.

ETSIMME JOUKKOOMME MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN INNOSTUNUTTA, OSAAVAA JA OMATOIMISTA TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ.

TYÖNKUVASI

Työnkuvasi jakautuu kahteen keskeiseen kokonaisuuteen - kiinteistöjen teknisen ylläpidon hallintaan ja kunnossapidon palveluyksikön työnjohto- ja esihenkilötehtäviin.

Teknisenä isännöitsijänä pääset kehittämään yhdistyksen omistaman yhtiön, Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP Oy:n (JNP Asunnot), kiinteistöjen elinkaarihallintaa ja minimoimaan korjausvelan kasvua. Vastaat PTS-ohjelman mukaisesta suunnittelu- ja korjaustoiminnasta sekä huolehdit kiinteistöjen energiankäytön ja kiinteistöautomaation optimoinnista. Organisoit ja yhteensovitat kunnossapitotyön toimintoja ja toimit yhteyshenkilönä JNP Asuntojen ja organisaation ulkopuolisen huoltoyhtiön välillä. Huoneistotarkastukset vuokrasopimusten päättyessä ja muissa tilanteissa ovat myös keskeinen osa työtehtäviäsi.

Työnkuvaasi kuuluu myös kunnossapitoyksikön palveluvastaavan työtehtävät, joiden kautta pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asuntotoimiston ja JNP Asuntojen toimitusjohtajan kanssa. Lisäksi työnkuvaasi voi sisältyä muita työnantajan määrittelemiä työtehtäviä.

Työaikasi sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Sinulla on soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto (huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat), tai muu soveltuva tekniikan alan tai isännöintialan (IAT, ITS, AIT, PerusTEK, JatkoTEK, FMA) koulutus sekä kokemusta kiinteistöteknisistä tehtävistä ja esihenkilötyöstä. Toivomme sinulta kokemusta etenkin korjausrakentamisesta, hankebudjetoinnista ja urakoiden kilpailuttamisesta, sekä oma-aloitteista ja haasteisiin tarttuvaa asennetta.

Ymmärrät myös sosiaalisen asuntotuotannon erityispiirteitä, omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toivomme, että työskentelytavoissasi korostuu etenkin käytännönläheisyys ja ratkaisukeskeisyys. Sinulla on tarvittaessa paineensietokykyä vaihteleviin ja nopeaa reagointia vaativiin tehtäviin. Oman auton käyttömahdollisuus ja hyvät ICT-taidot ovat tehtävänhoidon kannalta keskeisiä. Schneider Electric kiinteistöautomaation ja Tampuuri kiinteistöhallintajärjestelmän tuntemus voidaan katsoa eduksi.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kiinteistöjen ylläpidon ja vuokra-asumisen parissa. Saat ympärillesi asumisen ammattilaisista koostuvan tiimin, jossa kanssasi työskentelee kunnossapidon, asuntotoimiston ja asumisohjauksen henkilökunta.

Työsopimus tehdään määräaikaisena 31.10.2024 saakka ja täydellä TES:n mukaisella työajalla. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua 1.11.2024 jälkeen, joka kuitenkin tarkentuu myöhemmin syksyllä 2024. Tehtävän palkkaus määrittyy kiinteistöalan toimihenkilöiden TES:n mukaisesti. Työsuhde alkaa kesäkuussa 2024, mutta tarkemmasta aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Mikäli tehtävä tuntuu omalta, laita vapaamuotoinen hakemuskirje ja CV otsikolla "Työnhaku, tekninen isännöitsijä" 11.6.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja voimme täyttää paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut toivotaan sähköpostilla tai puhelimitse numeroon 040 6681515 joko 27.5.2024 tai 3.6.2024 klo 9-15 välisenä aikana.

Yhteystiedot: [email protected]
Aleksi Nieminen 0406681515 tai [email protected]
Työpaikan osoite: Hannikaisenkatu 10, 40100 Jyväskylä
Palkkaus: Kiinteistöalan toimihenkilöiden TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 11.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/a97038f3-1...
Ilmoitus jätetty: 31.05.2024 15:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a97038f3-182a-43e2-9835-601220f5d05c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen isännöitsijä

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry
Jyväskylä
Keski-Suomi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti