Skip to main content

Tekninen projektipäällikkö räätälöidyn ohjelmistokehityksen projekteihin

Haemme porukkaamme uutta projaria!   

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa mutta rentoa ja matalahierarkista porukkaa. twoday on yksi Pohjoismaiden johtavista konsulttitaloista, joten saat suuren yhtiön edut ja vakauden – mutta pidetään kuitenkin yllä pienen firman ketteryyttä.    

Tarjoamme sinulle monipuolisia asiakasprojekteja, joissa kehitetään ohjelmistoja niin kuluttajille kuin ammattikäyttöön. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan toiveesi projektin suhteen ja tukemaan ammatillista kehitystäsi haluamaasi suuntaan. Olemme mukana useissa eri hankkeissa joissa kehitetään mm. Parempia sähköisen asioinnin ratkaisuja, parannetaan yleistä turvallisuutta, estetään rahanpesua ja kehitetään parempaa yhteiskuntaa.  

Työt voit hoitaa etänä mistä haluat, mutta osaajamme viihtyvät hyvin myös toimistoillamme – yksikkömme osalta ne ovat pääasiassa Helsingin, Turun, Lappeenrannan ja Oulun keskustoissa. Olisi mahtavaa, jos välillä pääsisit käymään jollain niistä. Säännöllinen matkustusvalmius asiakkaiden luo Suomessa on tärkeää työssä onnistumisen kannalta. 

Kuulostaako hyvältä? Katso vielä alta vaatimukset, ja lähetä  meille hakemus sivun alalaidassa. Helpoimmillaan voit hakea pelkällä linkkariprofiililla, tai liittää mukaan hakemuksen ja/tai CV:n.   

Lisätietoa paikasta ja firmasta voit soitella tai meilailla Jannelta: [email protected] / 045 3544 244.   

Mitä odotamme?   

Sinulla tulisi olla kokemusta usean vuoden ajan ohjelmistokehityksestä asiakasprojekteissa. Ideaalitiltaneessa olet toiminut aiemmin itse kehitystyön parissa joko kehittäjänä tai arkkitehtina. Sinulla on kokonaisvaltainen näkemys ketterien ohjelmistokehitysprojektien elinkaaren vaiheista ja osaat hyödyntää näitä asiakkaiden toimintamalleihin nojautuvissa projekteissa. Tartut toimeen asiakkaan parhaaksi ja osoitat esimerkilläsi projektitiimille miten tavoitteisiin päästään. Tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien edustajien kanssa ja osaat tarvittaessa kommunikoida vaikeistakin asioista. Hallitset projektin aikataulujen ja kannattavuuden suunnittelun sekä seurannan. Työssä vaadimme suomen ja englannin kielen taitoa. 


Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen projektipäällikkö räätälöidyn ohjelmistokehityksen projekteihin

Helsinki
Turku
Lappeenranta
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti