Skip to main content

Teknisen alan harjoittelija

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Tilat-palvelu, Asiakkuusyksikkö 1

Työavain: KYMP-02-29-24
Haku Päättyy: 15.04.2024 klo 16:00
Palkka: 2 202,86 - 2 495,53 euroa/kk
Palvelussuhde: 13.5.2024 - 31.8.2024
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Hei sinä kiinteistöistä kiinnostunut opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä? Olet päätoiminen opiskelija yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Opiskelet esimerkiksi teknistä tai kiinteistöalaa.

Etsimme harjoittelijaa kesäksi 2024 avustamaan vuokrasopimusten ja niiden liitteiden tarkastamisessa kaupungin sisäisissä tietojärjestelmissä. Työ on pääasiallisesti tietokoneella tehtävää työtä, jota tehdään pääosin toimistollamme hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Työssä pääset tutustumaan kaupungin käytössä oleviin järjestelmiin ja sisäisten vuokrasopimusten laatimiseen. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja opastamme tarpeen mukaan. Tehtävä sopii yliopisto- tai korkeakouluopiskelijalle.

Muutama syy valita meidät:
Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, innostunutta asennetta, tarkkaavaista otetta sekä aitoa kiinnostusta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Työskentelyjakson kesto on noin 3-4kk, ajoittuen ensisijaisesti aikavälille 13.5. - 31.8.2024. Harjoittelusta maksettava palkka on 2 202,86 - 2 495,53 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta. Harjoittelun tarkempi aloitusajankohta sovitaan erikseen.

Toivomme sinulta
- tietokoneen käsittelyn hyviä taitoja. Hallitset tavallisimmat toimisto-ohjelmistot. Omaksut nopeasti uuden järjestelmän käytön. Sinulla on kokemusta tietokoneella työskentelystä osana opintojasi tai aiempaa työtäsi.
- oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös yhteistyökykyinen ja opettelet mielelläsi uusia asioita.
- kiinteistöalan peruskäsitteiden tuntemusta.

Olisiko tässä sinun paikkasi?
Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja voit aina kysellä lisää, lisätietojen antajat löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus heti tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja.

Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kaupunkiymparisto ja tule osaksi laajaa asiantuntijajoukkoa luomaan kasvavaa ja elinvoimaista Helsinkiä!

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Asiakaspäälliköt Harriet Andersson: [email protected] ja Maria Laine: [email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupungin-organisaatio/toimialat/kaupunkiympariston-toimiala/kaupunkiympariston-toimialan-esittely

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teknisen alan harjoittelija

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 10.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti