Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teknisiä kiinteistönhoitajia Espooseen

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen. 

Etsimme nyt Espooseen

TEKNISIÄ KIINTEISTÖNHOITAJIA

Meillä et ole kuka tahansa

Tämä tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 7-15. Toivomme, että sinulla on päivystysvalmiutta, kun olet perehtynyt asiakaskohteisiin.  Pääset osaksi hyvähenkistä porukkaa missä asioita tehdään ja toisiin luotetaan.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon sekä mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Asiakaskohteisiin kuuluu muun muassa hoivakoteja, päiväkoteja ja liikekiinteistöjä. Tehtäviisi kuuluu teknisen kiinteistöhuollon tehtäviä sekä ulkoaluiden vuodenajan mukaista hoitoa. Coorin tiimin lisäksi teet yhteistyötä hoiva- ja päiväkotien henkilökunnan kanssa.

Mitä kokemusta sinulta pitäisi löytyä

Etsimme tiiviiseen tiimiimme sinua, joka viihdyt ihmisten parissa. Sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle ja sinulla on hyvä suomen kielen taito.

Olet kerännyt  kokemusta kiinteistönhuollosta ainakin muutaman vuoden ajalta. Olet ylpeä osaamisestasi ja osaat jakaa sitä myös muille.

Lisäksi odotamme

- Kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta
- Kokemusta paloilmoitin ja sprinklerilaitteista
- B-ajokorttia
- Tarvitset tehtävässä työturvallisuuskorttia,  mutta koulutus voidaan kuitenkin järjestää työsuhteen alettua.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja hänen on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Lähetä meille hakemus täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 14.4.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, Ragnar Siiman vastaa niihin mielellään arkisin kello 10-15. Ragnarin tavoitat numerosta 010 2343 406.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor Suomi). Lisätietoja Coorista osoitteessa com.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teknisiä kiinteistönhoitajia Espooseen

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti