Skip to main content

Terveydenhoitaja, Lännen neuvolat

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen neuvolat

Työavain: SOTEPE-01-214-23
Haku Päättyy: 09.06.2023 klo 16:00
Palkka: 2795,45 €/kk
Palvelussuhde: 12.6-31.8.2023 ja 12.6-3.8.2023
Työpaikan osoite: Konalantie 6-8C, 00370

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Haemme määräaikaisen sijaisen Haagan neuvolaan ajalle 12.6-31.8.2023 sekä Lännen alueella sijaitseviin Pitäjänmäen ja Malminkartanon neuvoloihin 12.6-13.8.2023 väliselle ajalle.

Voit olla kokenut terveydenhoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita. Katsomme eduksi, jos sinulla on neuvolatyön kokemusta. Loppuvaiheen opiskelijat voivat keskustella mahdollisuudesta suorittaa viimeinen syventävä terveydenhoitotyön harjoittelu palkallisena harjoitteluna.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite: turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia.

Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumistasi tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaamisensa.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Tarjoamme sinulle:
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa
- perehdytyksen
- joustavan työskentelyn mahdollisuuden
- kielilisän englannin ja ruotsin kielistä
- suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa tai terveydenhoitajaopintoja tehtynä vähintään 160 opintopisteen edestä sekä opiskelija suorittanut yhden pitkän harjoittelun neuvolassa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Osastonhoitaja Jenni Tikkanen
p. 040 152 7107
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti