Skip to main content

Terveydenhoitaja (opiskeluterveydenhuolto, Jyväskylä)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle! Opiskeluterveydenhuollossa sinua odottavat mukavat työkaverit ja kannustava ilmapiiri!

Haemme opiskeluterveydenhuoltoon vakituisiin työsuhteisiin kolmea

TERVEYDENHOITAJAA

Opiskeluterveydenhuollossa terveydenhoitajana toimit asiantuntijana nuorten ja opiskelijoiden hyvinvointi- ja sairaanhoitopalveluissa. Opiskeluterveydenhuollon toimit osana opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä, ja lisäksi kuulut opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien ammatilliseen työyhteisöön. Terveydenhoitajia opiskeluterveydenhuollossa on noin 40 ja palveluvastaavia kaksi.

Terveydenhoitajana tehtäviisi kuuluu toisen asteen opiskelijoiden terveydenhuolto. Työsi sisältää mm. terveystarkastuksia, yksilöllisen tarpeen mukaisia käyntejä, yhteistyötä perheiden kanssa sekä yksilöllistä ja yhteisöllistä opiskeluhuoltotyötä. Moniammatillinen ja verkostomainen työskentely opiskeluhuollon toimijoiden sekä muiden ammattilaisten kanssa kuuluu olennaisena osana työhösi.

Työskentely opiskeluterveydenhuollossa on monipuolista ja itsenäistä, joten toivomme sinulta vastuullista ja omatoimista työotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Arvostamme kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työtehtävistä, mutta voit olla myös työuraasi aloitteleva terveydenhoitaja. Työn pääasiallinen toimipiste on Jyväskylässä.

Tarjoamme sinulle yksilöllisesti suunnitellun perehdytyksen työtehtävääsi, kollegaverkoston ja esihenkilön vahvan tuen, mahdollisuuden työaikajoustoihin sekä hyvinvointialueen työsuhde-edut. Käytössämme on sähköinen perehdytysohjelmisto Intro, joka vahvistaa suunnitelmallista ja aikataulutettua perehdytystämme. Keski-Suomen hyvinvointialue on koulutusmyönteinen työnantaja.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun tulee lisäksi ennen tehtävän vastaanottamista esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Susanna Laakkonen, palveluvastaava (en ole tavoitettavissa 6.6.-16.6.)

p. 050 438 9658

[email protected]

-

Elina Ylönen, palveluvastaava (yhteydenotot ajalla 6.6.-16.6.)

p. 050 340 9904

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti