Skip to main content

Terveyden- tai sairaanhoitajan vuorotteluvapaasijaisuus

Hei hoitaja, kiinnostaisiko sinua työ opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi? 

Haemme terveyden- tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen Jyväskylän palvelupisteeseemme. Määräaikainen tehtävä alkaa 29.7.2024 ja kestää 24.1.2025 saakka. Hakijan tulee olla työtön työnhakija ennen sijaisuuden alkamista. Lisätietoa vuorotteluvapaan ehdoista löydät TE-palvelusta.


Tavoitteemme on tarjota kaikille korkeakouluopiskelijoilla sama palveluvalikoima opiskelupaikkakunnasta riippumatta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy mm. videovastaanottojen muodossa. Asiakas- ja potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä Acute. 


Palvelumallimme kivijalkana ovat vastuutiimimalli ja keskitetysti tuotettavat etäpalvelut. Moniammatilliseen vastuutiimin muodostavat yleislääkärit, terveydenhoitajat, psykiatriseen hoitotyöhön perehtyneet terveyden-/sairaanhoitajat sekä fysioterapeutit. Lisäksi tiimi tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijoita hoitavien psykologien, psykiatrien sekä suunterveyden ammattilaisten kanssa. 


Työskentelemme arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat meillä vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen viikkotyöaika on 38h 35min. Työaika asettuu yleensä klo 7.45-16 välille. Käytössämme on vuosityöaika, joka tuo hieman joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.


Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on HOB, jolloin kokoaikaisen hoitajan palkkahaitari on osaamisen mukaan 2706-2931 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät.


Me järjestämme huolellisen perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on käytössä ePassi Flex-virike-etu, jonka lisäksi järjestämme palvelupisteissä erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Työterveyspalvelumme ovat kattavat.


Odotamme sinulta terveyden- tai sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme kiinnostusta opiskeluterveydenhuoltoon, toimeen tarttuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknistä osaamista. Eduksi katsomme suomen kielen lisäksi riittävän englannin kielen taidon.


Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa alueosastonhoitaja Arja Makkonen 13.5. klo 15-16 ja 29.5. klo 14-16, p. 046 8769158.


Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.6.2024. Haastatteluja tehdään hakuajalla ja tarvittaessa etänä.


YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita lähes 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti